sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Hevosharrastajan haaveista totta

Tämäpä sattui sopivasti! Juuri kun kirjoitin muutama päivä sitten "Kuka maksaa ja mitä" -tekstin, sain mukavan yhteydenoton Hevosharrastajan haaveista totta -luentosarjaa järjestävältä Tealta juuri samaisen aihepiirin ympäriltä!

Tea kutsui minut mukaan kuuntelemaan luentosarjaa, jossa käsitellään muun muassa juuri vuokrahevosen löytämisessä sekä vuokraamisessa ylipäätänsä huomioon otettavia asioita. Luennoilla käydään läpi askel askeleelta oman hevosen hankintaprosessia ja mikä parasta, myös ponilasten vanhemmille on varattu hyvä infopaketti!

Kaikki aihepiirit kiinnostavat ainakin minua henkilökohtaisesti todella paljon ja täytyy myöntää, että olen pitkästä aikaa aika innoissani! Ja vaikka en omaa hevosta olekaan hankkimassa (vaikka kuinka haluaisin) ja moni saattaa miettiä, miksi aihe minua kiinnostaisi, on selitys varsin yksinkertainen. Ainakin minulla tulee tuttavapiirissä aina aika ajoin vastaan joku, joka kaipaa konsultaatiota juuri tämän aiheen kanssa. Silloin on mukava osata auttaa oikeiden faktojen kanssa :) Lisäksi koskaan ei voi tietää "liikaa" ja kaikki tieto on ainakin minulle tervetullutta!


Vaikka kurssin nimi saattaa olla hieman harhaanjohtava, koen itse, että tämä on sellainen luentosarja, josta on apua nimeomaan ratsastuskoululaisille, harrastelijoille, amatööreille sekä heidän vanhemmilleen. Etenkin kun luennoimassa ovat pitkän linjan ammattilaiset Liisa Harmo, Tiina Tarkkala ja Sanna Backlund, voi kurssin sisällöltä odottaa vain erittäin mielenkiintoista antia!

Sekä Sannalla että Tiinalla on pitkän linjan kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja odotan itse ainakin innolla, millaisia neuvoja ja vinkkejä heillä on antaa aihepiirien tiimoilta. Ja myös tuo hevosen vaihdon ajankohtaisuus kiinnostaa minua teemana ihan älyttömästi! On hienoa kuulla ammattilaisen kanta siihen, millomm ratsukon tie on tarkoitetu eroavaksi ja milloin kannattaa vielä jatkaa yrittämistä.

Lisäksi odotan todella paljon asianajaja Outi Maunulan luento-osuutta. Sen verran on tullut jo hevoskauppoja vierestä seurattua, että on ihan kiva saada kuulla oikeita faktoja ja vinkkejä myös sille puolelle.

Tässä on teille monille lukijoille, jotka pohditte ääneen vakuutuksia sekä sopimuksia "Kuka maksaa ja mitä" -tekstin kommenttiboksissa, oiva tilaisuus päästä kuulemaan ja kysymään aiheesta lisää!

Luentosarja järjestetään siis kahdessa osassa (29.10 ja 19.11). Ilmoittautumiset voi tehdä joko sähköpostitse osoitteeseen pvuohelainen@gmail.com tai puhelimitse numeroon 044 56 888 18/Pia. Kahden luennon luentopaketti maksaa 45 € ja yksittäinen luento 25 €.

Odotan jo nyt ensimmäistä luentoa ihan innoissani! Sieltä saa varmasti taas niin paljon uutta tietoa ja ajattelemisen aihetta!


*tekst toteutettu yhteistyössä Tehomuuntajien kanssa

1 kommentti