perjantai 31. lokakuuta 2014

Kuvaushommissa

Tänään postasinkin Instagramiin (seuraa pikkkis) kuvan itsestäni ratsastusvarusteissa. Satulaan en kuitenkaan vielä kiivennyt, vaikka moni niin varmasti arvelikin :D


Ratsastuksen sijaan keskityin tällä kertaa kuvaamiseen. Lähdin Heidin mukaan Tuulen tallille Järvenpäähän heti aamusta.

Ja olipa muuten ihana kuvata ratsukkoa, jolla synkkasi noin mahtavasti! Heidi on aloittanut työt piensuokkiori A.T Unikuvan kanssa vasta reilu kuukausi sitten ja pari teki töitä kuin vanha ratsukko.. Lisäksi oli mahtavaa taas pitkästä aikaa seurata Team NIKAn Karon ja Nipsun työskentelyä heidän hevosten ja oppilaidensa kanssa. Harvoin näkee Suomessa noin ammattimaista toimintaa..
Tässä muutama kuva Heidistä ja Unskista! Ja Heidin sanoja lainatakseni, vielä on tarvetta lisävoimalle, mutta hyvin on päästy jo eteen päin. Nyt on hyvin aikaa treenata kohti ensi kisakautta ja eiköhän me tämä pari nähdä radalla esiintymässä useamminkin ensi kauden aikana!Unskin omat kotisivut löydätte täältä ja Facebook-sivut täältä.


Tosi harvon tulee itse kuvattua yhtään mitään, mutta aina silloin kun pääsen kameran taakse niin räpsin aivan järjettömän kasan kuvia. Tältäkin päivältä kuvasaldo oli 700 kuvaa.. Huh. Oli kyllä aikamoinen valitseminen parhaissa :D


Mitäs tykkäätte kuvista? Kuvausvinkkejä? Musta poni on aivan ihana jokaisessa kuvassa <3


21 kommenttia

 1. ai juma miten komea hevonen <3

  VastaaPoista
 2. Mielettömän nätti hevonen, wau! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päädyin tähän lukemaan tämän postauksen ja huomasin Unikuvan, Unikuva on meidän hoitohevosen isä :D Onse hieno ori! Elbekeneemeli.blogspot.com

   Poista
 3. Ei toi 700 oo vielä mitään ;) mulla tulee helposti yhdestä tunnista 1600 kuvaa ja niistä on kiva etsiskellä parhaita :D aivan ihana suokki tämä unski :)

  VastaaPoista
 4. Siis yhdestä ratsukosta?! :D se on jo iha hullu määrä :D

  VastaaPoista
 5. Toi on kyllä niiiiin kaunis hevonen!!

  VastaaPoista
 6. Vitsi miten magee suokki :) sun blogi on kyl rikkonu mielikuvan jäykistä järkälemäisistä työkkärisuokki stereotypiasta :) kiitos siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Suokkien jalostuksen eteen tehdään hirveästi duunia tällä hetkellä ja toivottavasti tulevaisuudessa meillä on vielä enemmän hienoja, sopusuhtaisia ja sporttisia suokkeja :)

   Poista
 7. Kuvausvinkki: horisontit suoraan :-) ei näissä mitään muuta korjaamista ole

  VastaaPoista
 8. Unikuva on niin upee!! <3<3 kadekade, en oo suokki-ihminen mut jos jonku ottas ni se ois tää :))) ps. hienoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin makee :) Ja sen lapset myös!!

   Poista
 9. Täällä Unskin ensimmäinen jälkeläinen treenissä. Unski on aivan upee piekkari ja sen sukua/jälkeläisiä tutkiessa vuosi sitten itselle tuli piekkari.. Joka ikävä kyllä on koulutuksessa erittäin jälessä. Minulle tullessa kun ei osannut edes perus asioita... :)

  Itsekkin jos päädyn kuvailemaan toisia ratsukoita, niin kuvia tulee otettua se 500-1000kpl... :D

  hartikanlahti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. Unski on kyllä omaa luokkaansa! Tsemppiä teille treeniin, kyllä te saatte muut ihan varmasti kiinni :)

  VastaaPoista