keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Uudet suitset

Akun omistajan kanssa on ollut puhetta hankkia ukolle toiset suitset nykyisten kaveriksi. Toiset voisivat olla kotikäytössä ja toiset taas paremmat kisasuitset.
HIHS:ssä katselin ratsukoiden varusteita ja pohdin ääneen, että niitit muuten vois sopia Akulle hyvin. Jäin siinä sitten miettimään, että kummankos väriset, hopeat vai kultaiset.. Kia totesi, että eikös ne oo vähän ysärit.. Mutta niinhän mäkin olen ;)Käveltiin siinä sitten jäähallia ympäri ja bongattiin pikkuinen koju sieltä hallin käytävältä. Joku pieni Tamperelais putiikki oli myymässä varastoa pois ja kas vaan, suitsitelineessä roikkui mustat suitset hopeilla niiteillä. Kurkkasin hintaa  (39 €) ja ajattelin sen olevan ostapannan hinta. Kysyin kassalta koko setin hintaa ja se kassanainen piti mua varmaan ihan dillenä kun osoitti mulle sitä 39 € lukua.. Eli koko setti alle neljällä kympillä!! Olin ihan äimänä ja pakkohan ne oli ostaa.Tänään sain ne sitten Akulle sovitukseen asti ja hyvin istuivat. Musta Aku näyttää uusissa suitsissaan tosi särmältä ja miehekkäältä :D


Merkkiä suitsilla ei ole, mutta nahka vaikuttaa todella pehmeältä ja eipä tuon hintaisia suitsia tarvitse hirveästi murehtia, jos eivät jostain syystä käyttöä kauan kestäisikään. Nämä ostin nyt siis ihan itse Akulle :)

Mitäs te tykkäätte?

8 kommenttia

 1. Hyvin sopii Akulle :) Mullekin tarttui HIHS:stä suitset matkaan!

  - www.iddejacoda.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää käydä kurkkaamassa sun ostokset :)

   Poista
 2. No, on kyllä komea uusissa suitsissaan! Muutenkin kivoja noi kuvat :)
  /Nina

  VastaaPoista
 3. On kyllä hienot ja sopii Akulle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mä oon ihan samaa mieltä ;)

   Poista
 4. Meillä on nuo samat suitset, ja vaikuttaa kyllä kestäneen käyttöä hyvin, kun kunnolla öljysin ne. :) Näyttäisi sopivan Akulle yhtä hyvin kuin meidänkin mustiaiselle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on huomiselle suunnitelmissa kunnon öljyäminen :) ja pitää käydä kurkkaamassa sun uljas musta blogista ;)

   Poista