torstai 23. lokakuuta 2014

Ampiaispesässä

Kävin tänään ensimmäistä kertaa osteopaattini luona onnettomuuden jälkeen. Tiesin jo etukäteen, että kroppa olisi ihan hirveässä kunnossa, eikä arvaus mennyt pätkääkään pieleen.

Ne jotka ovat seuranneet blogia pidemmän aikaa tietävät, että olen hoidattanut selkääni Kauniaisissa. Käyn aina Fysio Ninjassa Thomaksen hoidettavana. Thomas on aivan mielettömän taitava ja itse olen aina huomannut suuren eron hoidon jälkeen. Tietenkin jo hoitotilanteessa tulee tiettyjä fiiliksiä, kuten rentoutumista, lukkojen avautumisia ja esim. tänään käsien puutumista.

Tämä eka hoitokerta piti tehdä tosi rauhassa, koska mun kroppa on niin "traumatisoitunut" tällä hetkellä. Hoidettiin rintakehää, palleaa, hartiaseutua sekä päätä. Thomaksen mukaan mun pallea tekee hurjaa työtä tällä hetkellä ja sitä varten täytyy opetella jossain vaiheessa vähän erilaisia hengitystekniikoita, jotta sen duuni helpottuu. Ensin kroppa täytyy kuitenkin saada hieman enemmän auki, nyt mun pää muun muassa on kuin ampiaspesä ja koko yläkropassa tuntuu aivan järjetön paine.

Koska ratsastus ei nyt pariin viikkoon tule kysymykseen, on mun täytynyt tehdä hieman stunttihankintoja! Viikonloppuna ystäväni Kia ratsasti Akulla ja eilen sekä tänään selkään pääsi Heidi. Juttua ratsastuksesta voitte lukea täältä! Ihana kun on ihmisiä jotka jaksavat auttaa, muuten olisi hieman haastavaa saada hevonen liikutetuksi..


Tajusin siinä Heidin ravaillessa ympäri kenttää, etten ole koskaan nähnyt Akua kenenkään muun alla.. Kukaan valmentaja ei ole koskaan käynyt siellä kyydissä ja muita sen rasastajia en koskaan ole hommissa sen kanssa myöskään nähnyt. Oli ihana nähdä maasta sen liike ja se kuinka sen laukka oikeasti on kehittynyt tässä vuoden sisään. Sen verran olen kuitenkin videoita tuijottanut, että sen edistyksen huomaa aivan selkeästi..

Heidi ratsasti Akun tosi kivasti, tänään tietenkin homma oli jo tosi paljon iisimpi kuin eilen, kun tiesi mitä olisi luvassa :)

Viikonloppuna olisi sitten HIHS ja itse suuntaan sinne ainakin pe. Jos jollain on lippu lauantaille myynnissä, niin mulle saa tarjota! Lisäksi viikonloppuna ajattelin käydä Saken luona ja juoksutaa sen, jos kenttä vaan sallii.

8 kommenttia

 1. Oih, nyt vasta tajusin Heidin blogissa vierailtuani, että Aku on Kotterin varsa! Ihmekään että se on niin upea, jos isä on yksi Suomen hienoimmista siitosoreista. Enoni ja hänen naisystävänsä omistivat Kotterin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heillä on ollut aika upea hevonen :) ja aku on kyllä näyttävä ja geenit puhuvat puolestaan!

   Poista
  2. Korjaan, Akun emän isä on Kotteri. Kiva hevonen ja vielä kerran, täytyy nostaa hattua Erika, minkälaisen työn olet hepan kanssa tehnyt! :)

   Poista
  3. Kiitos Heidi :) Ens viikolla nähdään ;)

   Poista
 2. Olitko possessa? :) näytti ihan sulta kenen luona ne kävi suihkussa :D

  VastaaPoista
 3. Olitko Possessa siinä suihkukohtauksessa?:D

  VastaaPoista