torstai 17. syyskuuta 2015

Hieman erikoisempaa estettä

Kaikki jotka seuraavat mun Instagram-tiliä (@pikkkis) tietävät, että näistäkin kuvista on jo hetki aika. Koska kirjoitettavaa olisi vaikka kuinka paljon, en oikein saa postauksia ulos oikeassa tahdissa. Instan kautta pysyy kuitenkin siis reaaliajassa kaikesta jos niin haluaa :)


Roosalla suoritettujen hyppyjen jälkeen päätin laittaa Rosan neuvojen mukaisesti Aapolle vähän erikoisempaa estettä nenän eteen. Aloitin hypyt tietysti ihan maapuomeilla ja puomiesteillä, mutta viimeiset hypyt otin näille erikoisemmille esteille :)


Aapo hyppäsi puomiesteitä mun mielestä tosi rennosti, ainut jännitys oli tuo yllä näkyvä sinivalkoinen puomi, josta ei ekalla kerralla voinut ravata yli vaan oli pakko siirtyä käyntiin ja ihmetellä :D Muut alkuverkan hypyt sujui hyvin ja pääsin aloittamaan erikoisemmat esteet.

Harmillisesti lankusta josta aloitin, ei ole kuvaa. Joku on kuitenkin täällä blogin puolella aiemmin varmasti nähnyt valkoisen Hippola-lankun :) Se oli Aapon ensimmäinen kosketus erikoisesteisiin. Tulin ensin tietysti ravissa ja istuin alas ennen hyppyä sekä levitin hieman käsiä Rosan neuvojen mukaisesti. Aapo oli menossa hyvin keskelle estettä ja vaikka se hieman katsoikin sitä korvat tötteröllä, lähti se hyppyyn varmasti. Hyppy, oli tottakai, erittäin iso ja mulla oli taas ihan apina olo kun koitin pysyä kyydissä. Tultiin monta toistoa ravissa ja vasta kun heppa rentoutui hypyissä aloitin lähestymiset laukassa. Kaikki sujui kivasti ja Aapo oli tosi reipas!


Tämän jälkeen olikin vuorossa tuo yllä näkyvä portti. Sinne tulin samalla tavalla ensin ravissa ja sainkin yllätyksekseni huomata, että Aapo ei ollenkaan jännittänyt sitä ja teki rennompia hyppyjä sinne kuin valkoiselle lankulle. Kaikki uudet esteet ylittyivät siis mallikkaasti ja Aapo sai mielettömästi kehuja <3

6 kommenttia

 1. Voi että, Aapo on niin symppiksen näköne! :-) ja muuten, onko miulta jääny joku juttu paitsi, vai missä on Aku? Etkö enää ratsasta sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aapo on kyllä ihana <3 Akusta on tulossa juttua, ratsastan sitä ihan normaalisti :)

   Poista
 2. Voi Aapoa :) tosi rohkee hyppääjä ja hyvä niin. Minkä ikäinen Aapo onkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä onneksi tosi rohkea :) Ja Aapo on 4 :)

   Poista
 3. Ihan huikee tyyppi :) ja tosi laadukkaan näköinen harrastelijan silmäänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana <3 ja on siinä vähän laatuakin :)

   Poista