maanantai 25. elokuuta 2014

Uusia blogilemppareita

Olen viime vikkoina selanut paljon ruotsalaisia hevosblogeja. Monesti aiemminkin olen niitä kahlannut läpi, mutta nyt löysin kaksi aivan älyttömän hyvää blogia jotka halua myös teille jakaa :)

Toinen blogeista on Nina Rademaekers, jonka myös Sophia oli kysymyspostauksessaan listannut omiin suosikkeihinsa. Blogi on täynnä loistavia kuvia ja blogi päivittyy mukavaa tahtia :)


Kristina Wargin blogin bongasinkin edellisen blogin kautta. Blogin kirjoittaja on aivan äärimmäisen lahjakas ratsastaja ja hänen kisavideoita on niin mukavaa katsoa. Kisapostauksia on paljon, mutta niistähän mä tykkään :)

kuva http://kristinawarg.se/

Onko teillä vinkata jotain hyviä ruotsalaisia tai muita ulkomaalaisia blogeja?


5 kommenttia

 1. Lueskelen usein myös näitä ruotsalaisia. Yksi aktiivisimmista on varmaan ztreliin.se, pidän siitä että kirjoittaja on oma itsensä, eikä esitä mitään. Kisablogeja luen toki kaikkein mieluimmin. :) Aika monia ruotsalaisia tai norjalaisia bloggajia seuraan ihan vaan instagramissa, kun länsinaapureissa on tapana kirjoittaa niin lyhyesti, että melkein kuvista näkee jo sen asian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :) Täytyy etsiä Instasta siis noita bloggaajia ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ei mitään, kiva jos löyty luettavaa :)

   Poista
 3. Itse luen myös noita :) Tyras hästar on myös yksi todella hyvä ruotsalainen blogi! Luetko/puhutko sujuvasti ruotsia? :) itse olen suomenruotsalainen

  VastaaPoista