maanantai 11. elokuuta 2014

Luusereiden ratatreeni

Niin kuin Aada jo blogissaan osuvasti ilmaisi, kisat muuttuivat meidän osalta luusereiden ratatreeniksi :D

Tästä alaspäin kuvat on ottanut Tonja, www.treenatentavoitteisiin.blogspot.fi

Aku oli  metrin verkassa ihan super. Se teki mielettömän skarppeja hyppyjä ja oli energinen. Rata oli itsessään aika simppeli, ainoa haaste oli vesimatto joka oli aidassa kiinni. Hankalan siitä meille teki sinne lähestyminen. Oli pakko päästä hyvin lyhyelle sivulle, mutta että Aku tuijottaisi keltaista S-Market mainosta ja lähestymisestä tulisi todennäköisesti haastava.


Rata alkoi hyvin. Ekat kolme estettä ilman ongelmia hyvässä rytmissä. Nelonen olikin sitten vesimatto ja sinne Aku ei ihan suoristunut kunnolla ja aikamoinen kolaus saatiin sieltä. Yli kuitenkin mentiin ja vitoselle odotin kuudella askeleella vesimaton pienen hypyn vuoksi.


Kutonen oli peruspysty ja sinne päästiin hyvin mutta seiskalle jäin aavistuksen kaarteeseen ja sieltä tuli puomi. Tylsä hipaisupuomi, mutta ei sille mitään voi. Kasille odotin vähän liikaa, hyppy sinänsä oli ihan hyvä.


Kympin verkassa Aku oli taas ihan mieletön! Hyppäsin ison 120 pystyn helposti ja kevyesti. Oli tosi hyvä fiilis lähteä radalle!


Radalla edellinen ratsukko keilasi viimeisen esteen ihan kokonaan ja jouduin odottamaan vuoroa aika kauan. Tässä vaiheessa mulla oli sairaan hyvä fiilis ja päätin ratsastaa tosi hyvin. Ilmeisesti ajatus vähän herpaantui, sillä superin alkuradan jälkeen jatkoin rataa metrin radan mukaan.. Eli hyppäsin linjat väärässä järjestyksessä, ja mitäpä vielä, NOLLANA. Ai että ketutti. Kun hevonen on skarppi ja itse ratsastan tosi hyvin niin enköhän mee ja hyppää väärän radan :D

tästä eteen päin kaikki kuvat Tiiti Taala, http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi


Hylkyhän siitä sitten tuli tulokseksi mutta olin rataan muuten niin tyytyväinen! Päätettiinkin sitten Aadan kanssa kysyä saadaanko mennä 120 rata vielä rataharjoituksena ja toimihenkilöt ja tuomarit olivat niin ystävällisiä että sallivat sen. Kiitos siitä vielä Lohjalaisille :)


Aku oli tosi hyvä isolla radalla. Itse kämmäsin lähestymisen kutoselle mutta Aku hyppäsi kiltisti ja puhtaasti yli :) Ihanaa että se edes välillä auttaa mua noin rehdisti! Muuten hyppäsin nyt oikean radan ja Aku toimi ihan superisti. Tuloksena oli nollarata ja super tyytyväinen kuski!


Kutosen hyppäsin vielä Aadan jälkeenn uudestaan ja sain korjattua oman virheen :) Loppuun lähdettiin vielä poikien kanssa tielle kävelemään ja niistä tuli kyllä hyvät kaverit! Kävelyn päätteeksi ne innostuivat ihan pusittelemaankin :D

Kiitos mielettömistä kuvista, ihanaa kun jaksatte kuvailla!!

6 kommenttia

 1. Hienoja kuvia ja super ratsukko :) Tsemppiä Akun kanssa, ja tietty Retun kanssa viikonlopulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thäänks :) Viikonloppuna nähdään! Tsemppiä teillekki :)

   Poista
 2. Vau! Tosi hienoja kuvia ja menette tosi hyvin Akun kanssa... tsemppiä teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitää saa hyviä kuvaajia :) Ja kiitos tsempeistä ja kehuista :)

   Poista
 3. Pöh, luuserit ois jättäneet treenaamatta, joten siinä mielessä meni tuo otsikko vähän pieleen. ;) Reipasta ratsastusta siis esititte! Tsemppiä kisoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, noh, voihan sen noinkin ajatella ;) Kiitokset tsempeistä, ne on aina tarpeen :)

   Poista