perjantai 15. elokuuta 2014

Tuurilla Tuurissa!

Tuurissa ollaan! Kisakama-postaus siirtyy nyt hieman, meillä meni sen verran kauan iltaratsastuksien yms. kanssa.

Perille saavuttiin n. klo 18 ja sen jälkeen pitikin tsekata sisään hotelliin ja purkaa hevoset sekä hoitaa kaikki kamat paikoilleen. Klo 20.30 päästiin ratsastamaan verkkakentälle. Laitoin Retulle gramaanit, niin kuin aina ennen kisoja. Niitä ei tällä kertaa edes olisi tarvinnut, sen verran hyvin heppa liikkuin. Otin kevyesti vaan askellajit läpi ja muutamat vaihdot ja ei että heppa oli hieno! Varsinkin vaihdot oli ihan supereita :)


Ratsastuksen jälkeen vedettiin sienellä kevyesti vähän heppoja läpi ja laitettiin loimet päälle, sen verran kylmä täällä on. Jalkoihin meni back on trackin yösuojat ja nenän eteen hepsukat sai mössöt ja iltaruoat. Hetken aikaa sitten hengailtiin karsinoiden edessä jotta saatiin kupit sisään. Sitten olikin ihmisten aika syödä ja nyt kello onkin jo näin paljon.


Huomenna eka luokka, 100cm on jo heti 9 jälkeen. Siinä on tarkoituksena hypätä alkurata ja vesi, ihan vaan verkkana jotta saa esteet näytettyä. Letittämässä pitää siis olla ajoissa, eli herätys on n. 6 tunnin päästä :D Hirveästi ei kuvia keretty tältä päivältä napsimaan, mutta tässä kuitenkin muutama.

Nyt hyvää yötä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti