torstai 15. toukokuuta 2014

Pojoing!

Nupparilla oli tänään ihan pikkusen virtaa. Tämä 3-vuotias tamma hyppäsi tänään toista kertaa elämässää ratsastajan kanssa :) Ja taas ei voi muuta kuin todeta kuinka fiksu se tyyppi oikein on vaikka virtaa nyt hieman olikin :) Vähän yksi este ihmetytti ekalla kerralla ja siitä piti luikahtaa ohi, mutta muuten kaveri ottaa myötalaukkoja fiksusti alas esteeltä ja on menossa ihan innoissaan :)


Nuppari tekee hommia vielä ensi viikon, mutta saa sitten jäädä kesälomalle. Se on niin hyvässä vaiheessa kolmivuotiaaksi, että sen voi hyvilä mielin laittaa lomailemaan ja miettimään asioita. Syksyllä sitten keskitytään parempaan rytmiin, nyt voima ei ihan vielä riitä siihen, että se jaksaisi kantaa itseään läpi kaarteiden säilyttäen samalla hyvän rytmin. Täytyy toivoa oikein lumista talvea, jotta pikkuinen pääsee hankitreeniin ;) Onneksii talveen on vielä piiitkä aika :)


Tässä vielä pätkä Nupparin tän päivän tekemisistä! Hyppyvideo tulee myöhemmin, nyt en saa leikattua sitä fiksuksi kun alussa on niin paljon taivasta/lätinää ja kaikkea muuta paitsi hyppyjä ;)


2 kommenttia

  1. Moi, ihan asiasta poiketen niin minkä merkkinen toi sun bannerissa oleva kypärä on ?:)

    VastaaPoista