keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Juoksutusta, pusuja ja aurinkoa

Kiitos kaikille kommenteista edellisessä postauksessa :) Kiva saada palautetta siitä, mitkä tekstit teistä on kivoja lukea!


Tänään ratsastin yhteensä viisi hevosta, mutta kuvia sain vain yhdestä. Caran kanssa ollaan nyt vihdoin toivottavasti ratkaistu satulaongelmat ja pääsin pitkästä aikaa ponin selkään :)


Cara asuu siis nyt kesätallilla, missä se saa olla koko ajan ulkona :) Ponilla on muuten ihan hurja karvanlähtöaika. Kaulasta se on tiputtanut talvikarvan melkeen kokonaan, mutta pepusta ja kyljistä löytyy vielä höttökarvaa. Kovasti olen sitä koittanut harjata, mutta vieläkään en kaikkea ole saanut irroitettua..


Alkuun juoksutin ponia hetken. Kesätallilla on uusi kenttä ja poni ei ole vielä montaa kertaa siellä ollut, joten halusin hieman päästellä ylimääräisiä virtoja siitä pois. Lisäksi mulla oli kumpparit ihan tuon samaisen syyn takia myös ratsastuksen ajan.Kovin kauaa en viitsinyt ratsastaa, koska poni on ollut kevyemmällä nyt jo useamman viikon sen oman loman päälle noiden satulaongelmien vuoksi. Caralle sopivia satuloita on ollut vähän tarjolla, mutta vihdoin viime viikolla tärppäsi :)


Keventein isoja kaarevia uria ja laukkasin muutaman kierroksen. Loppuun käytiin vielä vähän kävelemässä maastossa :) Mitään ihmeellistä ohjelmassa ei siis ollut!


Odotan niin innolla että päästäisiin myös Caran kanssa aloittamaan kisakausi.. Se poni vaan toimi niin kivasti viime vuonna ne muutamat kisat, joita kerettiin sen kanssa käydä ennen puikkoluun murtumista.. Nyt vaan pikkuhiljaa poni takaisin vireeseen niin päästään sinne kisoihinkin :)

3 kommenttia

  1. Kiva postaus. Mikä Caran satulaongelmat aiheuttaa? Milloin ja missä tarkoitus aloittaa kisakausi?

    VastaaPoista