perjantai 2. toukokuuta 2014

Maalissa!

Kauden ekat aluekisat on nyt siis takana! Ja näköjään on sen verran "uutta" taas toi kisaaminen että paidan napitkin jää napittamatta kuvista päätellen ylös asti :D


Kuvat ovat ransu.kuvat.fi -sivulta.


Saavuttiin kisoihin hyvällä aikataululla ja mulla oli tosi hassu fiilis kun oli vaan yksi heppa mukana :) Aikaa siis riitti ja sainkin kävellä radan rauhassa ja katsoa muutaman ekan startinkin.

Verkassa Johku oli apuna ja sain tehtyä hyvät hypyt. Vaikka olikin kisaverkka niin Johku jaksoi koko ajan muistuttaa mua mun sukeltavasta ylävartalosta ja sainkin korjattua sitä suhteellisen hyvin.


Metrin rata oli kaikin puolin simppeli. Kaikkialla oli paljon aikaa ja sain ratsastettua tarkasti ja ajatuksella. Jonkun verran rataan oli upotettu erikoisesteitä, mutta ne eivät tuottaneet Akulle tällä kertaa haasteita!

Sain Akun alusta asti hyvään rytmiin ja kaikki sujui oikeastaan läpi radan todella kivasti. Aku kuunteli ja reagoi koko ajan siihen mitä pyysin :) Viimeiselle uusinnan linjalle tein vähän haipakan ratkaisun, mutta Aku oli sen verran hyvin messissä, ettei se haitannut! Tuloksena 7-sija ja rusetti kotiin, jee!

Video tästä metrin radasta on vielä omistajan kamerassa, lisään sen tänne myöhemmin.


Kympin radankävelyssä tein perinteiset. Rakensin esteitä mun omassa mielessä ihan jäätävän kokoisiksi ja olin ihan että apuaaaa. Ei ne esteet oikeasti sen isompia olleet kuin treeneissäkään, kisoissa vaan onnistun aina jotenkin ajattelemaan että ne on jotenkin huippukorkeita..

Verkassa sain jälleen Johkun avuksi - ihanaa. Musta on ihan luksusta jos saan valmentajan avuksi verkkaan, yleensä Kirsi ei käy kisoissa mun kanssa lainkaan. Hypyt onnistuivat hyvin, Johku painotti edelleen vartioimaan ylövartaloa ja vasenta lapaa, ettei se karkaisi vasemmalle etenkin oikeassa kierroksessa.

Radan näätte alla. Harmittaa kyllä että se kaikki sujuvuus, minkä metrissä sain aikaan, haihtuu pois saman tien kun Aku bongaa kentän toisessa laidassa olevan koriskentän.. Se jännittyi aivan samoin tein, tuijotti ulos ja jäi jalan taakse. Jouduin ekalle hieman ähelle ja siksi ekaan väliin jouduin odottamaan yhden askeleen lisää. Kolmoselle yritin laukata enemmän, terävyys jäi kuitenkin aika puutteelliseksi ja hyppy ajautui liian lähelle. Nelonen ihan ok, samoin vitonen. Sitten olikin vuorossa se meille vaikea este, nimittäin sarja. Sinne oli hankala tie ja koska Aku muutenkin vaihtaa radalla huonosti esteen päällä oikean laukan, tiesin sen olevan meille haasteellinen. Jäin odottamaan liikaa ja onnistuin väliinkin odottamaan kaksi askelta. Jotenkin ajattelin että se pysähtyisi, siksi en potkaissut sitä välissä eteen, mutta niin se vaan kiipesi yli. Kiltti heppa! Vikalle linjalle löysin sitten jo hyvät paikat ja laukan. Epätasaista menoa siis, mutta maalissa kuitenkin :) Tästä on hyvä jatkaa kohti tasaisempia kymppejä!


4 kommenttia

 1. Jee hyvä te! Aikoinaan kun kävin vielä estekisoissa, niin muistan itsekin radan kävelystä kuinka isoilta esteet näytti... kerran jopa meinasin mennä perumaan lähtöni kun näin kuinka okseria levitettiin vielä lisää 80-90cm luokassa :D ja silloinkin oltiin eka ei sijoittunut... eli ei pidä oikeasti rakentaa mielessään niitä esteitä yhtään isommiksi! :D ei ne oikeasti ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee :)) Ei ookkaan mutta aina pitää pelotella itteään ;)

   Poista
 2. ootko koskaan muuten miettinyt että pitäisit jonkun näköstä blogikirppistä sun vanhoista varusteista ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oikeastaan ole mitään varusteita :D Vanhat vaatteet menee aina kavereille, ja hevostavaroita en omista :D

   Poista