maanantai 25. marraskuuta 2013

VOITA LIPUT HIPPOLAN KLINIKKAAN

*yhteistyössä Hippolan kanssa*

Jeee! Blogihistoriani ensimmäinen arvonta käynnistyy tästä!!

Nyt kahdella onnellisella on mahdollisuus voittaa kahden hengen lippupaketti Hippolan Uskalla vaikuttaa-klinikkaan! Hippola-klinikka järjestetään siis Helsingin Ruskeasuolla 8.12 klo 15-18 ja siellä ratsastaa klinikan vetäjien Karon ja Nipsun lisäksi seitsemän bloggaajaa. Lisää tietoa tapahtumasta saat Hippola-klinikan Facebook-tapahtumasta, täältä.

Arvonta astuu voimaan tänään maanantaina ja kilpailuun on aikaa osallistua tiistaihin 26.11.2013 klo 20.00 asti! Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen miksi juuri sinun pitäisi voittaa liput klinikkaan :) Muista liittää viestiin myös sähköpostiosoitteesi, jotta saamme yhteyden voittajiin. *kilpailu on nyt päättynyt ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti*

38 kommenttia

 1. Olisi mahtavaa voittaa liput klinikkaan, koska olisi hienoa nähdä kuuluisia bloggaajia livenä! Tuolla on vieläpä lempiratsastajani, jota olen ihaillut pitkään ja jolle tasolle minäkin tahdon päästä. Hän on bloggaajanakin todella hauska, hänellä ei puutu postauksista mielenkiintoa vaikka olisikin lyhyt postaus! :) Puhun nyt siis Sennistä. Sähköpostini on morshojasandra@gmail.com

  VastaaPoista
 2. seela.poni@gmail.com

  - minun olisi saatava liput klinikkaan, sillä haluan oppia lisää ratsastuksesta ja nähdä bloggaajien ratsastusta aivan paikanpäältä.

  VastaaPoista
 3. En ole ikinä käynyt katsomassa mitään klinikkaa ja olisi mielenkiintoista nähdä miten paljon niistä saa irti. Etenkin kun pitempään seuranneita bloggareita näkee livenä hevosen selässä korjaamassa ongelmiaan ja samalla uusia tuttavuuksia! :)

  jolanda.arela@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Oon ite nuori alotteleva kilpailija, ja haluisin päästä näkemään tuon kouluratsastusklinikan. Itselle kouluratsastus on myös se juttu. Näkemällä oppii ymmärtämään. :) iirisida@hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. Siksi, koska en tiukan rahatilanteen takia ''viitsi'' lähteä oikein minnekään. Kun saisin ilmaisliput, olisi minulla hyvä syy päästä katsomaan jotain tälläistä klinikkaa. En ole koskaan käynyt. Minulla asuu myös kaksi hyvää ystävää pääkaupunkiseudulla, joten saisin samalla vierailun heidänkin luokse. Olen entinen kilparatsastaja, joka nykyään vauvan takia vain puskailee ja olisi kiva verestää vanhoja muistoja :)

  VastaaPoista
 6. ristola.sara@gmail.com

  mun pitäs voittaa liput koska en oo ollu koskaa kattomassa klinikkaa ja vaihan luultavasti ruskeesuon tallille jollon ois hyödyllistä käydä siellä kattomassa vielä paikkoja;)

  VastaaPoista
 7. Klinikka kuulostaa hyödylliseltä ja mielenkiintoiselta, mutta rehellisesti sanoen olen niin laiska lähtemään kotoa/tallilta, etten ehkä saa aikaiseksi tulla ollenkaan, jos en voita lippua :)

  anu.leppaniemi@elisanet.fi

  VastaaPoista
 8. Klinikka olisi aivan oiva mahdollisuus imaista itselleen jotain hyödyllistä omaan ratsastukseen, ja saisin vielä jakaa tuota kokemusta kaverin kanssa :-D

  mixi.kulo@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Klinikkka olisi oiva mahdollisuus imaistua vinkkejä omaan ratsastukseeni ja saisin jopa ottaa mukaan kaverin :-D

  (toivottavasti tämä ei nyt tule kahteen kertaan)

  mixi.kulo@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Klinikkaa olisi mahtavaa päästä seuraamaan, sillä en ole koskaan aiemmin ollut seuraamassa kouluratsastusklinikkaa. Olen nähnyt vain esteratsastusklinikkoja ja esteet eivät tällä hetkellä tunnu olevan se minun lajini. Tällä hetkellä myös tuntuu, että oma ratsastuksellinen kehittymiseni menee koko ajan vain alamäkeen ja luulen, että tässä tilanteessa voisi helpottaa se, että pääsisin itse seuraamaan, kun jotkut toiset (ja aika hyvät) ratsastajat ratsastavat.

  ada.littman@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Olisi kiva nähdä bloggaajien ratsastusta muutenkin kuin tietokoneen näytön välityksellä. Klinikka saattaisi myös olla itselle hyödyllinen, kun pääsisi seuraamaan laadukasta valmennusta ja kuulemaan huippuvalmentajien ohjeita.

  meri.tervo@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Klinikoista saa varmasti irti paljon vinkkejä omaan ratsastukseenkin. Parasta myös se, että se on kouluratsastusklinikka, sillä ilman kouluratsastusta ei myöskään pääse hyppäämään esteitä! Ja vielä kun saa lipun kaverillekkin, mahtava joululahjaidea, johon voisi mennä yhdessä :)

  mea.manninen@wippies.fi

  VastaaPoista
 13. Olisi mahtavaa päästä sinne, saisin paljon hyötyä ja tietoa ratsastuksesta ja hevosisita ja ennenkaikkea mukavaa päästä noin isoon tapahtumaan! :) Ja olisi ihanaa nähdä kuuluisat bloggaajatkin!:-)
  Sähköpostini on iida.rosalia@luukku.com ;)

  VastaaPoista
 14. Olisi kiva päästä kattomaan bloggaajien menia livenä ja muutenkin katella ja ottaa oppia mitä heille opetetaan!:) jade.makinen@windowslive.com

  VastaaPoista
 15. Klinikasta saa varmasti paljon vinkkiä omaankin ratsastuskseen. Parasta myös se, että se on kouluratsastusklinikka, sillä ilman kouluratsastusta ei pääse hyppäämään esteitäkään! Ja liput klinikalle olisi kahdelle heppahöperölle, minulle ja kaverilleni juuri sopiva "joululahja" jonne voisi mennä yhdessä ja viettää aikaa kaverin kanssa :)

  mea.manninen@wippies.fi

  VastaaPoista
 16. Olisi mahtavaa päästä seuraamaan teiän bloggaajien menoa ja huippu opetusta! Siitä olisi myös varmasti hyötyä oman ratsastuksen parantamiseen. Omaa ei täälläkään ole mutta ratsastettavan kanssa kaivattais vinkkejä arjen jumppailuun ja menoon :)

  saaramaria@windowslive.com

  VastaaPoista
 17. Olisi mahtava päästä tuonne klinikalle. Siellä on lempi bloggaajat ja olisi aivan mahtava päästä katsomaan niiden ratsastusta ja vieläpä jonkun kaverin kanssa! olisi aivan mahtava kokemus! :)

  kartsakoukka99@gmail.com

  VastaaPoista
 18. jonna.lint@gmail.com

  En ole koskaan aiemmin ollut katsomassa mitään klinikkaa ja olisi todella mielenkiintoista päästä näkemään miten ratsastajat lähtevät korjaamaan virheitä huippuvalmentajien neuvoilla. Lisäksi olisi huippua päästä näkemään livenä Hippolan bloggaajien ratsastusta, kun sitä on tähän asti seuraillut vaan blogeista. :)

  VastaaPoista
 19. Nella.koivistoinen@hotmail.com

  Minun kuuuluisi voittaa liput, koska hippolassa on vain kaksi blogia joita olen seurannut ennen hippolaa ja hippolan kautta olen tutustunut näihin muihinkin blogeihin hieman. Klinikka olisi oiva tilaisuus päästä "tutustumaan" näihin bloggareihin! Olen ravitallilla töissä ja ratsastus on minulle harrastus silloin kun aikaa jää ravureilta, klinikka olisi mukavaa vaihtelua ravikilpailuiden katsomisen sijaan :)

  VastaaPoista
 20. Kun en ennen ole ikinä päässyt kattomaa mitää klinikkaa ja olis tosi kiva päästä! Ja olisi IHANA nähdä bloggaajia livenä!:D

  milla.kamppi@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Kun en ennen ole ikinä päässyt kattomaa mitää klinikkaa ja olis tosi kiva päästä! Ja olisi IHANA nähdä bloggaajia livenä!:D

  milla.kamppi@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Klinikka olisi hyvä mahdollisuus saada vinkkejä omaan ratsastukseen, nähdä taitavia ratsastajia enkä ole myöskään koskaan oikein päässyt katsomaan mitään klinikkaa ja nyt olisi aivan fantastinen mahdollisuus siihen! Hyviä bloggaajia jotka ovat vielä todella hyviä ratsastajia, ainutkertainen tilaisuus! ;)

  idaelvina@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. ida.kuivasniemi@gmail.com

  Klinikalle olisi loistavaa voittaa liput, koska se antais varmasti lisää puhtia omaan ratsastukseen. Samalla näksi monet bloggaajat, joita ei voi muuta kuin ihailla, vaikka hekin ovat aivan tavallisia ihmisiä. Niin ja ensimmäinen klinikkahan tämä olisi joten jäisi ihan mahtavaksi kokemukseksi :)

  VastaaPoista
 24. Tälläisesta klinikasta saisi reippaasti uutta intoa koulitreenailuunkin, kun oon vähän enemmän estepainoitteinen. Esteisiin kuitenkin tarvitsee koulua. Olisi muutenkin mielenkiintoista nähdä kaikki bloggaajat livenä ratsailla, kun on vaikka kuinka kauan niitä seuraillut. :)

  aadakaroliina@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Olisi hienoa voittaa liput klinikkaan. Pääsisi seuraamaan blogejen kautta tutuiksi tulleita ratsukoita livenä ja samalla saisi vinkkejä myös omaan treenaamiseen :)

  anniina.ketola@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Klinikalle pääseminen olisi jotakin ennen kokematonta ja hyödyllistä varsinkin näin tulevaisuuden ratsastajalle, joka ei ole ihan varma vielä mihin tahtoo hevosten kanssa. Noin kauas lähtrminen täältä saatrtaisi muutenkin olla yöpymis reissu joten matkat ja hotelli kustantavat jo niin paljon että ilman ilmaisia lippuja ei varmaa lähdetä.

  anni.jauhiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Klinikalle pääseminen olisi jotakin ennen kokematonta ja hyödyllistä varsinkin näin tulevaisuuden ratsastajalle, joka ei ole ihan varma vielä mihin tahtoo hevosten kanssa. Noin kauas lähtrminen täältä saatrtaisi muutenkin olla yöpymis reissu joten matkat ja hotelli kustantavat jo niin paljon että ilman ilmaisia lippuja ei varmaa lähdetä.

  anni.jauhiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Klinikka olisi varmasti hyödyllinen ja mukava paikka oppia hieman lisää, ja itse kun olen enemmän "kouluratsastaja". Sieltä saisin ainakin varmasti neuvoja, joita sitten tarvitsisin, jos joskus kouluradoille aion pyrkiä. Lisänä vielä rahapula, sillä itsellä ei ole varaa lähteä minnekään. Varsinkin jos kaverin kanssa pääsee lähtemään, niin saataisiin molemmat vinkkejä ratsastukseen! :)

  ruuuuuuuus@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Ihanaa olisi päästä katsomaan bloggaajia livenä. Aiemmin pp-tiimin klinikoista on saanut valtavasti ahaa-elämyksiä ja pieniä niksejä kokeiltavaksi. katri.suhonen@capgemini.com

  VastaaPoista
 30. Käyn ratsastuskoulussa, jossa tunnit on koulupainotteisia ja samalla sieltä saisi varmasti hyviä vinkkejä lisää. En ole ollut ennen vastaavanlaisessa tilaisuudessa, joten mielenkiinnolla olisin sinne menossa hyvän kaverini kanssa.

  hecent@hotmail.fi

  VastaaPoista
 31. Olen huomannut ettei aina tarvitse itse olla selässä ratsastamassa, koska oppia voi myös kuuntelemalla ja seuraamalla muiden suorituksia. Olen ollut katsomassa este klinikkaa, mutta koulu on minulle se ykkösjuttu joten olisi mukavaa päästä seurailemaan ammattilaisten ja roolimallieni toimintaa. Ja tottakai jokainen haluaa nähdä sen oman lempi ratsastaja, niinkuinmyös minä! :) Minulla olisi paljon selvittämättömiä kysymyksiä joihin voisin saada vastauksen sieltä. Tuo olisi myös oiva lahja tärkeälle ihmiselle, jonka kanssa haluaa viettää aikaa! ♥

  inkku.naukku@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Olisi ihan huippua päästä katsomaan livenä kuuluisempia bloggaajia, ja vielä ratsailla! pääsen käymään todella harvoin missään heppaapahtumissa, ja tuonne jos jonnekin olisi kiva kyllä mennä.

  soniponi1@gmail.com

  VastaaPoista
 33. minun mielestäni minun pitäisi voittaa liput, koska tarvitsen aika paljon apua sileäratsastuksessa ja uskon saavani tuolta klinikasta apua kuuntelemalla ja katsomalla. lisäksi olen blogistasi oppinut, että voi myös oppia ratsastuksesta ja hevosista vaikkei itse ratsastaisi. lisäksi en ole ikinä ollut klinikalla ja olisi kiva nähdä kokeneiden ratsastajien ratsastamista ja opettamista. olen muutenkin melko varmasti tulossa klinikalle, mutta näin saisin liput ilmaiseksi ja voisin käyttää ne rahat ratsastamiseen ja sitä kautta oppimiseen. (maksan tunneistani itse vähän alle puolet)

  kristiina.jounolainen@elisanet.fi. en pysty kirjautumaan googletililleni.

  VastaaPoista
 34. argh! netti ongelmien takia.. kommenttini ei ole vieläkään tullut -.-
  mutta siis haluaisin liput, koska olen kerran ollu kyran klinikassa josta sain paljon irti! Olisi kiva mennä uudestaan klinikkaan jossa ratsastajat ovat lähempänä omaa tasoa! Seuraan melkein kaikkien ratsastajien blogeja ja olisi kiva nähdä livenä!

  VastaaPoista
 35. Hei Erika! En meinannut saada vastattua!! Mä haluaisin saada liput, että saisimme parhaat opit ponin kanssa ja ottaisin valmetajan mukaan, että opit saatasiin heti käyttöön:) Kouiluratsastus tulee meillä nyt ekana ennen esteitä. t. katsu

  VastaaPoista
 36. Olisi ihan mahtavaa päästä katsomaan hyviä ratsastajia livenä, ja vieläpä bloggaajia. En ole edes ikinä ollut katsomassa klinikkaa ja haluaisin oppi lisää!

  00girole@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Olet saanut Liebster-blog palkinnon!:)

  ponitjanoora.blogspot.fi

  VastaaPoista