maanantai 4. marraskuuta 2013

Nanning. Day 3.

Oho, olimpas eilen onnistunut poistamaan Nanningin kolmannen päivän tekstin :D

En kyllä tarkalleen enää muista mitä kaikkea lurittelin sinne eilen, mutta olipa kyllä niin tehokas valmennus että! Ihan niin hyvin ei sujunut kuin lauantaina, mutta olen silti tosi tyytyväinen viimeiseen päivään :)

Niels painotti edelleen myös viimeisenä päivänä tosi paljon esteiden jälkeistä työskentelyä ja hyvän rytmin säilyttämistä. Mun piti myös olla tarkkana etten lähde kokoamaan liikaa kohti estettä, se kun on sitä mun lempipuuhaa. Haluaisin aina tehdä vähän lisää askeleita kaarteesta ulos ja sitä koitin kovasti kyllä välttää koko viikonlopun ajan. Vikana päivänä sitten siis vähän sorruin kyllä, mutta en kovin pahasti. Selkään nuo kokoamiset tuntuvat selkeästi enemmän, kuin miltä videolla näyttävät. Niels kuitenkin tietysti huomasi ne jaksoi muistuttaa mua siitä ne kerrat kun sorruin.

Koitan illalla kirjoittaa teille kunnon postauksen lauantaista ja sunnuntaista. Mukaan tarttui kyllä niin paljon kaikkea hyvää, että pakkohan sinne on mennä uudestaan!

Tässä vielä video eiliseltä, lisää tulossa myöhemmin :) Videolta näkyy hyvin miten saan korjattua virheitä ja kuinka tarkka Niels oli noiden kaarteiden kanssa. Ja näkyyhän siellä se ihana "viel yks, viel yks"- fiilis.. Hups.

2 kommenttia

 1. Tosi hyvä blogi sulla! Osaat kirjoittaa selvästi ja hyvin :) Tykkään kovasti!
  http://training-diaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Jää toki seurailemaan!!

   Poista