keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Ihana HIHS!!

Siis viikon päästä on enää yksi yö HIHSiin <3 En malta odottaa!

Kaikkea ihanaa on luvassa ja kerronkin teille vielä viikonloppuna, keitä kaikkia ratsastajia odotan näkeväni ja missä putiikeissa on pakko päästä käymään! Lisäksi on tulossa vielä muutama arvonta ja juttua illastamme Tillanderilla.. Paljon juttuja siis tiedossa lähipäivinä!

Nyt kuitenkin haluan muistuttaa teitä kaikki perjantai ja lauantai illan lipun ostaneita, että muistattehan vierailla Ladies Nightissa!! Brewer Streetillä on naisille (ja miksei miehillekkin) suunnattu oma kauneuden ja hyvinvoinnin teema-alue jossa pääset tutustumaan mm. Joe Blascon ja MissLissin tuotteisiin. Mukana on myös Alexander Tillander timanttisen yllätyksen kanssa sekä A-lehdet, Taittingerin Champagne Baaria unohtamatta.

Ladies Nightissa tapahtuu siis perjantaina klo 17-21 ja lauantaina klo 17.30-21. Itse olen paikalla molempina iltoina, tulkaa ihmeessä juttelemaan :)


2 kommenttia

  1. Harmi ettet postannut mitään lupaamisia asioita viime viikolla, niin kuin kysymyspostauksen vastauksia... Nämä yhteistyöpostaukset ovat todella tylsiä! Näistä ei saa mitään irti ja tuntuvat vain tuputtamiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettet tykkää yhteistyöpostauksista, niitä on nyt luvassa :) Kysymyspostaukseen tuli niin paljon kysymyksiä että niihin vastaamiseen meni yli 2 tuntia ja sain sen eilen vasta valmiiksi. Aina ei kerkeä laittamaan blogia etusijalle mutta kiva tietää että postauksia odotetaan!

      Poista