maanantai 17. lokakuuta 2016

Joe Blasco feat my stars

Tein teille ennen viime vuoden HIHSiä postauksen Joe Blascon meikeistä. Silloin en oikein keksinyt mitään ideaa siihen, kuinka saisin kuvattua meikkejä hevosten kanssa, koska sain meikkejä aina pohjustusvoiteesta poskipunaan. Kirjoitin teille kuitenkin meikeistä ja siitä, kuinka itse meikkaan kisoihin.


Nyt pääsin jälleen tekemään Blascon kanssa yhteistyötä ja tällä kertaa sain ne kaikista parhaimmat jutut testiin – eli huulipunat <3 Mä jos kuka rakastan erilaisia punia ja olin enemmän kuin innoissani kun sain kuulla yhteistyöstä.

Taas mietiskelin hetken, kuinka saisin kuvattua punat hevosten kanssa. Täytyy myöntää että kekseliäänä ihmisenä jopa mulla meni melko kauan että keksin jotain edes vähän erilaista.

Lopputuloksen näette alla olevista kuvista ja lyhyistä tekstipätkistä. Kuten huulipunilla, niin myös jokaisella hevosella on oma luonteesa. Jokainen ihminen käyttää huulipunia eri sävyissä, toiset rohkeammin, toiset hillitymmin. Myös hevoset ovat omia persooniaan. Toiset ovat räväkämpiä kuin muut lajitoverit.

Yhdistinkin nyt jokaisen punan johonkin ratsastamaani hevoseen. Kertokaa ihmeessä oletteko samaa mieltä perusteluista.


Mia

Punista ehdottomasti vaalein ja tyttömäisin on sävy Mia. Kukas muu tähän värisävyyn sopisikaan paremmin kuin söpöläisemme Hilda <3 Kun Mia-sävyn kanssa yhdistää Rose-sävyisen rajauskynän, syntyy lopputuloksesta pehmeä ja melko hattarainen. Minusta Hilda oli tähän täydellinen valinta koska se on luonteeltaa ja ulkonäöltään juuri niin söpö ja leikkisä kuin tämä melko vaaleanpunainen huulipuna <3
Coral mauve 

Toinen puna sopii mielestäni täydellisesti arkikäyttöön niin kesällä kuin talvella. Coral Mauve-sävy tekee ilmeestä huolitellumman, muttei ole liian juhlava perus työpäivään. 


Tämä väri on mielestäni itsessään melko rauhallinen, mutta syvä, ihan samanlainen kuin Aapo, joka ei turhasta hötkyile, mutta on silti täynnä elämäniloa.

Tähän sävyyn kannattaa muuten myös hankkia lip pencil sävyssä fire. Kuulostaa ehkä hassulta yhdistelmältä mutta pelittää hyvin. Myös Aapo sai osansa punaisesta huulipunasta <3

True red 

True Red puna on nimensä veroinen. Super fierce sanon mä! Tätä kun laittaa huulille ei voi jäädä missään huomaamatta. Ja Retuhan on ihan samanlainen. Tää kaveri kun saapuu kisoihin niin se saa aina katseet kääntymään – joko omien kuvioidensa tai ison päänsä vuoksi ;) No ei, se vaan on niin mielettömän upea ilmestys koko komeudessaan ja aina esiintymässä, ettei tämän "värin" hevosta kauaa tarvinnut miettiä :D Itse laitan tätä sävyä yleensä vain juhliin tai tärkeämpiin tilaisuuksiin, sen verran se antaa jytyä meikkiin.Trie Redin kanssa kannattaa käyttää saman nimistä huultenrajauskynää jotta huulten muodosta saa tasaisemman.Joe Blasco haluaa HIHSin kunniaksi tarjota teille pienen mukavan yllärin! Heidän verkkokaupastaan saa nimittäin 25% alennusta koodilla HIHS2016. Itse suosittelen huulipunien lisäksi heidän poskipuniaan sekä erilaisia peitevoiteita :)

Kaikki kuvat c. Heidi Pätsi

Muistakaa myös vierailla Ladies Nightissa – Joe Blasco on myös siellä mukana :) Itse olen paikalla ainakin sunnuntaina klo 17 alkaen, mutta myös perjantaina heti kun Aapo on viety areenalta kotiin!


9 kommenttia

 1. Jokainen sävy saa hampaat näyttämään keltaisille, eivät imartele sinua. Tai sitten kuvia on muokattu liian keltaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on itseasiassa aika keltaset ja huonot hampaat ja en ihan hirveästi jaksa välittää tekeekö joku sävy niistä keltaisemmat vai ei :D kiva että jollain on aikaa syynätä noin tarkkaa mun kuvia :'D

   Poista
  2. Jo on aikoihin eletty :-)

   Poista
 2. Vautsi mitä kuvia! Hildan väri on mielestäni kaunein sinulla :)
  T. Karo

  VastaaPoista
 3. minkä kokoinen tuo sinun viininpunainen equestrian stckholm takki on? :) ps. aapo meni hienosti tänään! onnea!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia!����

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, varsinkin tuo missä Aapon kanssa olette molemmat huulet mutrulla
  t.Saija

  VastaaPoista