perjantai 21. lokakuuta 2016

HIHS DAY 2

Tänään Aapolla oli edessä A20 arvostelulla ratsastettava luokka 115cm. Mentiin paikalle taas vähän ennen luokan alkua ja laitettiin Aapo valmiiksi. Lähdin taas numerolla 5 ja menin verkkaan hyvissä ajoin.

Aapo oli verkassa rento, mutta vähän löysä. Hypyt eivät olleet ihan niin teräviä kuin edellisenä päivänä ja en saanut sitä kaarteista ulos niin hyvin kuin olisi pitänyt. Verkan jälkeen kävimme kävelemässä Niken kanssa radan, jonka jälkeen otettiin vielä muutama hyppy. Niissä Aapo tuntui jo vähän paremmalta, mutta jotenkin tuntui, että se eilen saavutettu viimeinen silaus puuttui.

Sama vire jatkui radalla. Aapo oli vähän löysä ja mun oli vaikea päästä sen kanssa hyviin paikkoihin kaarteista ulos. Lisäksi se ei keskittynyt ihan täysin mun pyyntöihin, se haki välillä aivan eri esteitä kun mihin oikeasti olimme menossa. Videolta sitä ei ehkä niin selkeästi huomaa, mutta selkään se tuntui paljon.

Lopputuloksena epätasainen rata ja kaksi puomia, joka ei tässä luokassa antanut kovinkaan hyvää tulosta. Onneksi hevonen on silti maailman ihanin ja tiedän itse mitä jatkossa pitää vielä meidän yhteistyön parantamisen eteen tehdä, jotta saadaan vielä enemmän varmuutta meidän menoon ja tasaisempia ratoja :)Eilien onnistuminen lämmittää mun mieltä pitkään ja kiitos vielä hirveästi kaikille onnittelijoille viesteistä ja sanoista <3 En voisi olla iloisempi siitä että saatiin meidän HIHSille noin hieno alku, harmi vain etten tänään pystynyt reagoimaan paremmin Aapon muuntautumiseen eilisestä. Mä olen kuitenkin myös amatööri ja ensimmäistä kertaa nuoren hevosen kanssa tuollaisissa karkeloissa, joten ei se ihan penkin alle mennyt vaikka tänään ne kaksi puomia tulikin :) Aina on parannettavaa ja tästä taas viisaampina tähdätään sitten ensi vuoteen. Pitää myös edelleen muistaa omassa päässä myös se, että Aapo on tehnyt vasta niin vähän hommia että siltäkään ei saa vaatia liikoja. Eilinen päivä oli sille todella pitkä ja tänään sitä saikin vähän väsyttää. Mun täytyy vaan näissä kohdissa osata jatkossa auttaa sitä paremmin <3

Summasummarum, Aapo pääsee nyt pitkälle lomalle ja palaa radoille vasta ensi vuonna! Huomenna meillä on Meet&Greet Ratsastuskeskus Ainon pisteellä 10.30, tulkaa sinne moikkailemaan :)

2 kommenttia