maanantai 10. lokakuuta 2016

ALEKOODI ESS:LLE

Nyt pääsette tilaamaan Equestrian Stockholmin tuotteita verkkokaupasta -15% alennuksella koodilla ERIKA tämän viikon ajan, eli 10-16.10.2016 <3 Pelkkää lovee vois todeta tähän väliin!

ESS:n tuotteet vaan on yksinkertasesti parasta, mitä varustemaailmassa on vähään aikaan tapahtunut! Minulla on uudesta mallistosta tuo viininpunainen takki, huopa ja huppu. Ne vaan ovat niin uskomattoman kauniita tuotteita - en malta odottaa että saan niistä lisää kuvia <3 Viininpunainen sopii upeasti Aapolle <3

Takki löytyy täältä


Kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää tämä alekoodi. Koodi lisätään vasta ostostenteko vaiheessa, joten älkää hämääntykö kun ette heti voi kirjoittaa sitä mihinkään :) Meneillään on samalla myös RIDE AGAINST THE CANCER -kamppis. Kun ostat jonkun vaaleanpunaisen tuotteen, lahjoittaa ESS 10% siitä hyväntekeväisyyteen. Lisäksi saat vaaleanpunaisista tuotteista -20% alen :)


Muistakaa käydä myös tykkäämässä ESS Finlandin Facebook-sivusta!

2 kommenttia

 1. Ei hitsi! Katselin joku aika sitten ESS:n sivuilta liivejä, ja iskin silmäni Dusty Pink -liiviin. Olen jo pidempään haaveillut hyvännäköisen liivin löytämisestä tallikäyttöön. 80 euron hinta ei kuitenkaan houkutellut, joten se jäi siihen. Arvostan laatua pukeutumisessa, mutta suurin osa ratsastusvaatteistani on Hööksistä tms. Käyn tallilla vain noin kerran viikossa ja jotenkin se vaan riipaisee sydäntä laittaa niin paljon rahaa yhteen vaatekappaleeseen, joka on kuitenkin aina ihan kuolassa joka tallikäynnin jälkeen..
  Nyt on kyllä varmaan pakko laittaa ESS-tilaus! Hyvällä alennuksella ja vieläpä hyvään tarkoitukseen menee osa rahoista!
  Jospa liivin lisäksi ostoskoriin löytyisi joku sinun niin kehuma neulepantakin, hehh...

  Kuvassa sinulla on Back on trackin kypärä? Oletko ollut mitä mieltä siitä?

  - Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anna!

   Nyt kyllä kannattaa kyllä iskeä kiinni siihen liiviin kun alennuskin on jo ihan tuntuva :) Lisäksi hyvään tarkoitukseenkin menee osa, joten hyvällä asialla ollaan :)

   Kypärä on super hyvä - siitä tulee oma postaus pian! Todella mukava päässä ja tuo mattapinta on todella tyylikäs mun mielestä! Hinta on todella hyvä ottaen huomioon kypärien hinnan noin ylipäätänsä ja juuri tuon tuotteen laadun. Kypärä löytyy mm. Hööksin nettikaupasta!

   Poista