maanantai 3. lokakuuta 2016

Nikke valmentaa 10.10

Nyt olisi vielä muutama paikka vapaana Niken kurssille maanantaina 10.10! Nikke tulee jälleen valmentamaan Hongisojalle ja luvassa on aivan varmasti antoisat treenit :) Tunteja on aikavälillä 12-21. Hinta tunnille on 90e ja maneesimaksu 10e.

Jos kiinnostuit, niin laita mailia erika.hanhisuanto@hippola.net.

Aapo Niken kurssilla viime syksynä. Kuva Aada Lätti.

4 kommenttia

 1. maksaako joku oikeasti 100eur/h valmennuksesta? me ei makseta maajoukkuevalmentajan(kaan) valmennuksesta puoliakaan tuosta :) Mutta kiva kuitenkin että järjestätte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä vaiheessa kun joku joutuu lentämään Suomeen ja takaisin kotimaahansa niin hinta nousee pakostikkin noihin lukemiin. Kaikkien ulkomaalaisten tunnit joilla olen tähän mennessä käynyt, ovat maksaneet 70-100e/h.

   Moni suomalainen valmentaja laskuttaa 50 tai jopa 60e/h ja he eivät joudu välttämättä edes matkustamaan kauaa edes autolla.

   Itse maksan mielelläni tuon hinnan hyvästä valmennuksesta, koska tiedän saavani sieltä eväitä kotityöhön niin pitkäksi aikaa :)

   Poista
 2. Itse katsoin että onpa "halpa" hinta ulkomailta tulevalle valmentajalle! En tiedä estepuolesta mutta koulupuolella esim ilman maneesimaksua valmennushinta meillä 115e (plus maneesi 20)... kallista on mutta siksi en enää ostakaan satulahuopia ja tingelitangelia vaan ne rahat saa jo äkkiä valmennuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan nuo hinnat korkeita, mutta hyvästä kannattaa maksaa :)

   Poista