tiistai 1. maaliskuuta 2016

Aku Niken kurssilla

Kaikki kuvat C. Aada Lätti, kiitos :)

Kuten jo aiemmin tässä postauksessa kerroin, Aku hyppäsi Niken kurssilla tosi kivasti. Nikke oli tyytyväinen siihen, miten kineton toimii Akun kanssa ja käskikin jatkamaan sen kanssa. Aku oli edellisellä viikolla Peikillä hieman hankala sileällä tuon kuolaimen kanssa, mutta sain siihen parempaa tuntumaa kurssilla ja sen jälkeens se on toiminut vielä paremmin!



Sileän työssä Aku oli tosi rento ja sain sen hyvin takajaloille. Nikeltä tuli peukkua rennolle hevoselle ja paremmin tehdylle työlle. Aloitimme hypyt tutuksi tulleella puomi-3 askelta-pysty-tehtävällä. Aku yllätti meidät kaikki hyppäämällä suorasti ja tarkasti! Nikkekin totesi, että se ihan oikeasti hyppää! Tämän jälkeen pääsimme vielä jumppatreeniin kahden askeleen sarjalle, tästä videolla esimakua!



Jumpan jälkeen tehtiin muutama kerta suora linja ja sen jälkeen rataa. Aku oli ihanasti menossa ja sain itse keskittyä kivasti omaan tekemiseen ja rauhallisuuteen. Radat sujuivat aika hyvin, itselleni meinasi vain tulla kompastuksia sarjalle vivällä linjalla kun en uskaltanut aluksi ratsastaa tarpeeksi perille asti a-osalle. Aku oli tulossa vasenta jalkaa vasten ja mun piti päästä jatkaaan enemmän jaloilla kuin käsillä sarjalle. Onneksi sain korjattua tämänkin ja lopputulos oli hyvä. Videolta näette aika hyppyjä joten en selittele enempää vaikka video onkin vähän hassu :D Kaikki näyttää tosi lyhyeltä siinä jostain syystä..


Nikke tulee muuten taas treenaamaan meitä 12.3, tervetuloa mukaan :) Lisätietoja saa multa!

2 kommenttia

  1. Etkö tee postausta ridersinn kisoista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen toki, mutta niitä ennen tulee vielä pari tekstiå :)

      Poista