perjantai 25. maaliskuuta 2016

Kiitos Graphiques GW!

"Sivuston ylläpitäjänä toimii Ida, 15 -vuotias tyttö Varsinais-Suomesta. Ulkoasujen suunnittelu ja tekeminen on ollut minulle rakas harrastus jo useammalta vuodelta. Toinen intohimoni on valokuvaus, jonka aloitin noin kaksi vuotta sitten saatuani ensimmäisen järjestelmäkamerani, joka on käytössä vielä tänäkin päivänä."

Blogi pääsi ihan kokonaisvaltaiseen remonttiin kun Ida suunnitteli meille uuden bannerin ja yleisilmeen :) Olen niin super tyytyväinen uuteen lookkiin! Halusin kokeilla jotain vähän erilaista, kuten jättää sivubannerin pois ja laittaa tuollaisen karusellin ja Ida toteutti kaiken niin hienosti :)

Vanha bannerikin oli tosi kiva, mutta mulla on ollut se jo niin kauan että oli kiva saada vähän vaihtelua. Nyt blogi on myös paljon keväisemmän näköinen :)

"Graphiques GW tekee tilauksesta ulkoasuja blogeille pientä korvausta vastaan. Tarjontaamme kuuluu myös pelkkien bannereiden toteuttaminen. Pyrimme tekemään jokaisesta ulkoasusta yksilön, joka poikkeaa muusta blogimaailmasta ja jää lukijan mieleen."

Voin vaan lämmöllä suositella tilaamaan Idalta bannereita ja ulkoasuja. Kaikki yhteydenpito sujui helposti ja Ida hioi kaiken ihan minttiin tosi lyhyessä ajassa. Uskomatonta että noin nuori tyttö on näin taitava, ei voi muuta kuin nostaa hattua :)

Kiitos vielä Ida ja Graphiques GW :)


4 kommenttia

 1. Tosi kiva ulkoasu! Ainoo että bannerin kuvan olisin rajannut erilailla, ettei olisi "kaulasta katki" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) toi kuva on itseasiassa ton kokonen alunperinkin :)

   Poista
 2. Tosi freesi tämä uusi ulkoasu! Tabletilla blogiasi juuri nyt lukiessa tuosta karusellista näkyy vain muutama milli yläreunasta, ihan kuin jäisi ns. postauksen otsikon taakse nuo karusellin kuvat?
  - Anna

  VastaaPoista
 3. Ihana siisti ja harmooninen kokonaisuus. Kritiikkiä/kehitysideoita tekijälle: Otsikko tallennettu ilman pätevää syytä .png muotoon joten joillakin laitteilla sekä selaimilla sen tausta on silloin eri värinen kuin koko sivuston tausta ja tämä rikkoo ulkoasun harmoonisuutta (suosittelen .jpg muotoa tai .png muotoa läpinäkyvällä taustalla). Vasemman puolen ikonit myös harmittavasti asetettu niin, että eivät seuraa selaimen kokoa ja ovat kamalan yksinäisinä tuossa nykyisellänkin (todella kaukana muusta sisällöstä). Kaikki linkit (myös ikonit jotka jonkun funktion omaavat) saisivat omistaa edes jonkun hover-efektin.

  VastaaPoista