maanantai 7. maaliskuuta 2016

Aku Riders Inn 28.2

Aku hyppäsi Riders Innissä toissa vikonloppuna vain yhden luokan. Aku on aina viihtynyt super hyvin tuossa maneesissa, se pohja vaan sopii sille niin hyvin ja se tsemppaa aina ihan hurjasti tuossa paikassa!

Tälläkin kertaa hevonen teki tosi hienosti työtä juuri niin kuin pyysin. Verkassa se oli ihan mielettömän hyvä ja olin niin fiiliksissä kun pääsin radalle. Rata itsessään oli taas aika tekninen lauantain tavoin ja täytyy myöntää että hieman jännitti kun tehtäviä oli niin paljon.

c. Ida Santaharju

Jännitys oli kuitenkin ihan turhaa koska yhtä linjaa lukuunottamatta suoritimme kaikki kunnialla! 1-2 linja oli tasainen mutta oma istunta olisi saanut olla vikassa askeleessa vielä rennompi. Kolmoselle Aku meinasi jäädä ristilaukkaan mutta sain sen jalalla ja istunnalla hyvin kohti kättä kaarteesta ja rytmi ei mennyt rikki, jeee!! Seuraavassa välissä sain jätettyä hyvin tilaa pystylle ja rata jatkui nollana :) Seuraava okseri oli melko iso ja sen jälkeen mun olisi pitänyt jatkaa eteen 5 laukkaa eikä odottaa kuutta. A-osan Aku olisi saanut pudottaa, mutta se tsempasi hienosti :)
Vika linja ei ollut ihan jalkojen välissä, mutta tilaa jäi pystylle taas hyvin!

Tokan vaiheen eka este, okseri-pysty sarja oli todella vaikeassa paikassa. Tiesin, että Aku saattaisi väistää ovea ja siksi olin varautunut rasastamaan sinne tarkasti. Jouduin auttamaan sitä liikaa ovelle käden kanssa ja laukka jäi liian lyhyeksi ja jännittyneeksi. Okseri oli todella leveä, eikä Aku halunnut hieman ahtaasta paikasta lähteä lopulta hyppyyn. Toisella kerralla tuin sitä vähän paremmin ja päästiin yli, mutta väliin mahtui yhden sijasta kaksi askelta ja päätin jättää radan kesken. Aku oli kuitenkin tehnyt hyvää työtä ekassa vaiheessa ja seuraava okseri olisi ollut taas linjan päässä, joten vähän turhan paljon olisin taas joutunut joko ratsastamaan eteen tai odottamaan. Epätasaisuus olisi siis vain jatkunut joten oli parempi lopettaa siihen.

Aku oli kuitenkin kivasti menossa ja hyppäsi hirmu rehelilisesti. Oli kyllä kiva olla taas kisoissa sen kanssa. Nyt täytyy kotitreeneissä hypätä noita okseri-pysty sarjoja, ne on olleet meille aina vaikeita..

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti