tiistai 29. joulukuuta 2015

Where riders meet fashion

Viimeisen vuoden aikana oikeastaan mikään vaatebrändi ei ole saanut mua syttymään. Ei siviilissä eikä hevosmaailmassa. Jotenkin tuntuu siltä että kaikki on niin "massaa" ja mikään ei säväytä enää millään tavalla. Toki altistun vaatteisiin liittyvälle infolle, malleille yms. enemmän kuin moni muu, koska olen vaatealalla töissä. Joka päivä selaan nettikauppoja, uusia mallistoja ja katson muotinäytöksiä, jotta pysyn perässä siinä mitä maailmalla tapahtuu. Koko ajan pitää olla muun työn ohella hereillä ja tietää millaisia uusia trendejä ja start uppeja pyrkii makkinoille sekä mitä kilpailijat tekevät. Viimeksi sunnuntaina kiersin kauppoja ja totesin ettei siellä ollut yhtään mitään mitä olisin halunnut. Itse kaipaan pukeutumiseen kuitenkin vähän ekstraa ja tykkään panostaa vaatteiden istuvuuteen, laatuun ja ulkonäköön. Näitä kriteerejä täyttäviä vaatteita, inhimillisessä hintaluokassa, on ollut viime aikoina todella haastavaa löytää..

Kuukausi sitten vastaan tuli kuitenkin brändi, josta voin rehellisesti sanoa olevani todella innoissani! Tämä brändi on Equestrian Stockholm. Harmillisesti heidän sivuillaan on tällä hetkellä todella vähän tavaraa, mutta lisää on tulossa ja pian! Tähän väliin suosittelen kurkkaamaan Equestrian Stockholmin nettisivut, jotta tiedätte mistä puhun!

Equestrian Stockholm panostaa tuotteiden laatuun, sen voi nähdä jokainen jo pelkästään nopealla nettisivujen vilkaisulla. Lisäksi brändillä on aivan mielettömän hieno Instagram-tili, johon olen itse aivan koukussa! Niin ihania kuvia ja mietitty fiilis kaikin puolin. Nimenomaan tuon Insta-tilin kautta heidän sloganinsa "Where riders meet fashion" toteutuu aivan 100%. Vaatteet ja varusteet näyttävät niin hyvin istuvilta ja tyylikkäiltä kaikin puolin.


Jatkossa tulen tekemään brändin kanssa tiivistä yhteistyötä. On sanomattakin selvää, että olen todella innoissani! Sain eilen postissa ensimmäiset tuotteet ja tuntui kuin Joulu olisi saapunut uudelleen.. Paketista paljastui kaksi aivan ihanaa satulahuopaa, kaksi pantaa ja kahdet sukat!


Tänään koitin kovasti ehtiä tallille ennen pimeää, mutta valo katosi niin nopeasti, että kerettiin kuvata tällä kertaa vain ruskea panta. Itse olen pantojen suurkuluttaja, joten pannat tulevat kyllä heti käyttöön! Ruskean lisäksi sain myös pinkin pannan :) Tämän linkin takaa löydätte pannat, värivalikoimaa on runsaasti :)


Huovat esittelen erikseen ja todennäköisesti yksitellen. Sain mustan ja ruskean estehuovan. Mustaa en itse ehkä olisi väriksi heti ensin valinnut, itse olen niin sinisen ja ruskean fani. Totesin kuitenkin mallaillessani mustaa huopaa Aapolle, että se on kyllä ihan hurjan tyylikäs! Uskon, että se näyttää myös Akun päällä aika hienolta.. :) Kerron huovista vielä myöhemmin lisää, mutta ensikosketukselta ne tuntuivat todella ylelliseltä materiaalilta! Paksua ja jämäkkää.


Se mikä minut yllätti Equestrianin tuotteissa, oli niiden hinta. Tuotteet eivät ole ollenkaan pahan hintaisia - huovat 599kr (n. 60e), pannat 239kr (n.25e). Lisäksi Heillä on 31.12.2015 saakka välipäivien ale, jolloin saa -20% ostoksista! Tilaaminen Suomeen onnistuu siis kyllä, mutta jos tilauksen tekeminen tökkii tekniikan tai kielen takia, niin voitte myös laittaa englanniksi meilillä tilauksen osoitteeseen info@equestrianstockholm.com.

Olitteko aiemmin kuulleet tästä brändistä? Ja mitä muuten tykkäsitte tuotevalikoimasta?


*tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Equestrian Stockholmin kanssa*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti