sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Pikkuiset housut

Tiedossa on nyt hieman erilainen postaus pikkuisista pikkuhousista nimeltä Derrier.

Kävin alkusyksystä Matildan Just Dressage-liikkeessä Matikylässä ja ihmettelin ääneen Derrieren pepusta TOPATTUJA alushousuja. En ollut koskaan aiemmin törmännyt kyseiseen merkkiin ja mielenkiinnolla kuuntelin Matildan infoa ja sitä seurannutta hehkutusta tästä tuotteesta. Itseäni ihmetytti pepusta topatut alkkarit, mutta alushousujen materiaali ja saumattomuus saivat pisteeni saman tien.

Mutta. Itsehän en käytä normaaleja alushousuja tai hipstereitä kun ratsastan. En vaan voi. Mulla aukeaa "taipeet", eli juuri se ihon kohta, mistä alkkarien reuna laskeutuu takaa, aivan saman tien ihan verille. Harmittelinkin Matildalle, ettei Derrierejä ole stringeinä - materiaali oli nimittäin aivan super.

vyötärö nousee tarpeeksi korkealle (ja nuo Esperadon housut on tosi matalat)

Matilda kuitenkin muisti mun harmitelut ja sain juuri ennen HIHSiä ilokseni testiin Derrieret! Ja mitkäs muutkaan kuin stringit. 

Tiedän, että alushousut ja niiden käyttö ratsastuksessa jakavat mielipiteitä todella paljon, mutta jokaiselle onneksi löytyy oma malli ainakin Derrieren valikoimasta. Itse olen ollut noihin omiin testikappaleisiini todella tyytyväinen. Lisäksi olen jo vuosia ihmetellyt kuinka kukaan ei muka keksi saumattomia ratsastusalushousuja - miten vaikeaa se voi muka olla?! Onneksi meillä on nyt Derriere ;)

Jokainen tietää, miltä tuntuu ratsastaa huonoilla alkkareilla - silloin ei voi keskittyä yhtään mihinkään muuhuun kuin siihen, että ne ärsyttävät ja haittaavat ja hiertävät tms. koko ajan. Musta on ollut aivan ihanaa ratsastaa Derrieret jalassa kun ei ihan oikeasti ole yhtään saumaa joka hiertäisi. Alushousut on nimittäin valmistusvaiheessa erikoisvalmisteisesti kudottu ns. putkeksi, jolloin ei tarvita massiivisia saumoja.

Rajat eivät näy läpi :)

Käyttömukavuuden lisäksi alkkarit eivät myöskään näy läpi kisahousuista ja ne nousevat tarpeeksi ylös vyötärölle. Inhoan sellaisia alkkareita, jotka jäävät juuri siihen housujen vyötärösauman alle - niistä tulee tosi inhottavat painaumat. Pikkuhousut eivät myöskään näytä rajoja ratsastushousujen läpi, luksusta!!

Hyvä materiaali ja kaunis design

Keksin Derriereissä yhden ainoan huonon puolen - niitä pitäisi ainakin minulla olla ainakin seitsemät! :D Kun pöksyillä on hintaa 19,90 ei se yhtenä ostona tunnu niin pahalta, mutta kun pitäisi ostaa jokaiselle päivälle omat (enhän mä enää muilla nimittäin halua ratsastaa ;)) niin hintaa tulee jo 140e. Se tuntuu jo aika kovalta, mutta ehkä ostan alkkareita lisää pikkuhiljaa yksitellen niin kertasatsaus ei ole niin kova :) Ja mulla alkkareita pitäisi oikeasti olla seitsemät kun en kerran viikossa kerkeä niiden kanssa pyykille...

Kannattaa käydä kurkkaamassa Just Dressagen sivuilta koko alusvaatteiden kattaus - tämä tuote on aivan mieletön!!

6 kommenttia

 1. Ehkä pitäisi itsekkin ostaa tuollaiset koska olen monelta kuullut kehuja näistä! Sama juttu minulla että pakko olla stringimalli ja mukavia sellaisia en ole vielä löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten ehdottomasti kannattaa kokeilla nämä! Parempia saa kyllä tosiaan hakea kissojen ja koirien kanssa!

   Poista
 2. Sama, pakko olla hyvät stringit jalassa ratsastaessa. Toistaiseksi olen "tyytynyt" H&M:n tiukkoihin, vähän liukkaasta materiaalista oleviin stringeihin. Ja ne ovat lähes saumattomat! :) Derrierin pehmustetut alkkarit ovat tuntuneet vähän liian pelottavilta, mutta jos merkiltä löytyy stringejä niin täytyy kokeilla! Miten koot menee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan S, M ja L, suosittelen kyllä todella! Luulen että mulla on noita HM:n samoja alkkareita :D Ja myös Björn Borgit on hyviä ;)

   Poista
 3. Makukysynyksiä mutta itselle ne stringit ovat lähes viimeinen vaihtoehto ratsastusalushousuiksi :D tyylikkäitä nuo kyllä ovat :)

  VastaaPoista