keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Pomppiva Sakke

Sakke kävi hypäämässä ratsastuskoululaisten tunnilla tiistaina. Mehän ei olla Saken kanssa vielä kunnolla hypätty selästä kertaakaan. Kaksi kertaa ollaan ylitetty yksittäistä ristikkoa, joten nyt päästiin ihan tositoimiin!


Sakke oli tosi lungisti kavereiden kanssa ja sitä ei yhtään jänskättänyt vaikka muut hyppäsivät ja laukkasivat vieressä, viksu kaveri :)


Hypättiin aluksi ravista ja olin todella yllättynyt siitä kuinka Sakke lukitsi esteet ja jäi hyvin suoraksi. Laukassa se olikin sitten aluksi hieman voimaton, mutta innostui muutaman kierroksen jälkeen ihan toden teolla :) Laukassa lähestymiset olivat tietenkin vielä hankalampia, mutta sain nekin tehtyä ihan kelvollisesti. Vielä pitäisi päästä laukkaamaan esteelle enemmän, mutta kyllä se sieltä parin treenikerra jälkeen tulee :) Mitään kummempaa ei hypätty, pelkkiä puomiesteitä, jotka näette tuolta lyhyeltä videolta :)

Uskon että Saken laukka pääsee näiden hyppyjen myötä kehittymään entisestään. Se ei kertaakaan vaihtanut nimittäin hypätessä ristiin takaa!


4 kommenttia