perjantai 15. toukokuuta 2015

Ekat treffit

Ja kyllä vain - ajoimme poikaystäväni kanssa suoraan kentältä Aapon luokse <3 Saimme iltatreffit koko perheen kesken :D

Aapo oli saanut jo uuden lempinimen - Andy :)

Siellä se pällisteli tarhassa ja antoi nätisti kiinni kun kävin hakemassa sen :) Kello oli sen verran paljon, että ei puuhailtu mitään kummempaa. Harjasin hepan läpi ja totesin sen kasvaneen viime näkemästä :) Lisäksi leikkasin sen harjan ja laitoin taipparit, jotta harja kaartuisi nätisti toiselle puolelle kaulaa. 

Pienen neuvottelun jälkeen saimme myös Aapon otsatukan ponnarille. Kaveri hieman arasteli korvien väliä koska oli saanut sinne pienen vekin. Suihkutin vekkiin haavasprayta, onneksi ei ollut sen kummempaa!

Ihan viimeiseksi käytiin vielä vähän kentällä ihmettelemässä ja annoin Aapon juosta hetken irti.

Mun vieressä mikä tahansa hevonen näyttää isolta, mutta on se kyllä kasvanut!

Huomenna menen heti aamusta ennen kisoihin lähtöä Aapon luokse ja puuhastelen sen kanssa hieman enemmän. Tarkoituksena olisi koittaa juoksuttaa sitä sen jälkeen kun se on hetken saanut juosta vapaana. Lisää raporttia siis tiedossa huomenna Aaposta ;)

Akun kanssa suunnataan siis huomenna Turun Maljaan. Hypätään huomenna 120 ja jos kaikki sujuu hyvin niin sunnuntaina 125 :) Peukut pystyyn että pohja on kunnossa!

8 kommenttia

 1. Tsemppiä kisoihin! :) Kenttä vaikutti ainakin tänään olevan ihan ok kunnossa.. toivotoaan vaan,että pysyis hyvänä ja ettei tulis vettä.. Harmiks en pääsekkään ite huomenna paikalle mut toivottovasti hyppäätte sunnuntaina ni näkisin jopa teijän radan ;)

  VastaaPoista
 2. Mitkä nuo taipparit on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taivutusletit, eli taipparit taivuttavat harjan sille puolelle kaulaa minne ne tehdään :)

   Poista
 3. kiva ku aapokin tuli jo! Oon oottanu et pääen seuraamaan nuoren ratsuuraa :)

  VastaaPoista
 4. Taipparit=taivutusletit

  VastaaPoista