lauantai 9. toukokuuta 2015

Aku. Tuur 110cm

Akun urakka Laaksolla jäi aika kevyeksi viime viikonlopun Tuurin kisoissa. Tarkoituksena oli testailla uutta kuolainta 110 ja 120 alueluokissa, mutta verkan huonon kunnon takia päätin jo ennen 110 starttia jättää sen 120 välistä.


Verkassa mulle tuli todella kiire - jengiä oli jäänyt niin paljon pois, että kerkesin verkata vain ihan muutaman ratsukon verran. Lopulta tämä osoittautui ihan hyväksi ratkaisuksi. Ravaisin ja laukkasin Akun lämpimäksi, mutta hyppäsin vain ihan muutaman pienen verkkahypyn.


Rata itsessään oli helppo ja pieni. Ihan mukavaa, että ratamestari antoi tässä luokassa tasoitusta korkeuden puolesta, aiemmissa luokissa sitä ei oltu nimittäin tehty. Perusrata sujui rennoissa merkeissä, kuolain toimi todella hyvin ja kaikki tuntui taas tosi helpolta. Aku teki muutamalle esteelle aivan mielettömän hienot ja pyöreät hypyt :)


Toisessa vaihessa Aku jäi hieman seisomaan vastaan tokan vaiheen sarjalle, joka oli tuottanut myös poneille ja suokeille paljon haasteita. Aku meni kyllä yli, mutta sarjan takaa hieman tylsästi ja harhaanjohtavasti näkynyt vihreä okseri sekoitti sitä ja saimme puomin a-osalta. Loppurata meni sujuvasti ja olin hevoseen todella tyytyväinen. Pohja ei onneksi häirinnyt sitä ja uusi kuolain (kumipelham babyvarrella) oli kyllä todella hyvä toimivuudeltaan :)

Videolta harmillisesti puuttuu vika hyppy, mutta ehkä just ja just selvitte ;)

 

1 kommentti

  1. Hieno rata säästä huolimatta :)

    Uusi kypäräkin taitaa olla päässä, kun silmät näkyy :P

    VastaaPoista