perjantai 11. huhtikuuta 2014

Retu. Nanning. Lauantai.

Lauantai oli Retun kanssa tosi onnistunut.Gramaaneista oli hurjasti apua ja vaikka en edelleenkään tunnustaudu sivuohjien faniksi, sai niiden vaikutuksen kyllä huomata todella selkeästi. Ja ennen kaikkea tärkeetä oli se, että kun alkuverkassa pääsin ratsastamaan Retua niin hyvin jalalla rentona, oli hypytkin alusta asti ihan erilaisia.


Aloitin taas siis gramaanien kanssa ja Retu tuntu alusta asti hirmu hyvältä. Tehtiin hetki Nilsin kanssa alkuun sileällä ideana saada Retu vaan tosi pehmeäksi ja pyöreäksi edestä. Alla olevalla videolla näkyy paljon sileää ja lopussa tulee myös Nielsin kommentteja!


Verkan jälkeen aloitettiin hypyt. Ensin tehtiin pienempi rata muutaman kerran ja keskityttiin rytmiin ja siihen, ettei laukasta tule liian nopea ja matala.


Seuraavaksi mentiin pikkusen korotettu, hieman erilainen rata. Rata oli aika tekninen kaikella tapaa, oli erilaisia linjoja, lyhyitä lähestymisiä ja rytmin piti säilyä koko ajan koska tiet oli ratsastettava todella tarkasti. Olin itse tyytyväinen omaan tekemiseen ja eritoten Retuun, joka kuunteli älyttömän hyvin! Ja taas saatiin kuulla sweet horsea monta kertaa :D

Lauantai oli siis oikein onnistunut treenipäivä Retun kanssa ja Nielsiltä tuli kivaa palautetta meidän yhdessä tekemisestä. Takaraivoon vaan täytyy painaa tiukasti se, että mun täytyy jokaisen esteen jälkeen ottaa vähän takaisin ja tasapainottaa Retu entistä huolellisemmin :)

2 kommenttia

  1. olitko toinen viimevuodenestemestaruuksissa? oma valmentajani täältä pohjois-suomestahan voitti tuon kisan ja aika jännä että sinäkin olit siellä silloin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos tarkoitat piensuokkien estemestaruuksia niin joo olin :)

      Poista