sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Helga

Tässä esittäytyy yksi "uusista" heppakavereistani!


Rauhalan Helga, tutummin siis Helga on palannut takaisin Rauhalaan ravitreenistä. Ennen ravitreeniin lähtöä ratsastin Helgaa kuukauden ajan ja opetin sille kaikki perusteet. Nyt mun olisi tarkoitus rakentaa sitä taas eteen päin ja esittää se mahdollisesti jo syksyllä kantakirjaan.


Helga on todella symppis 6-vuotias pieni tamma, jolla on asenne kyllä niin kohdillaan kun hevosella voi olla :) Tähän mennessä olen työstänyt pikkuheppaa vain sileällä, mutta piakkoin täytyy ne hypytkin testata!


Alkuun Helga oli todella hankala edestä - ikävät hammaspiikit kiusasivat sitä. Kun edestä otti edes hieman enemmän tuntumaa, aloitti tamma pään viskomisen saman tien. Nyt kun hampaat on hoidettu, alkaa myös työskentely helpottumaan :) Täytyy laittaa teille joku päivä ennen ja jälkeen kuvia, heppa on mennyt ihan valovuoden niistä eteen päin :)

7 kommenttia

  1. Ei vitsit! onks tää se hevonen kenet näin sillon joskus? En muista sanoinko mut mielessä kävi hetken et onkohan sillä suussa jotain kun meni niin väärinpäin, mut ihanaa et ongelma selvinnyt!! En todellakaan tunnistais nyt samaks hevoseks, go pikkiiis! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sama heppa :D Ja et muistaakseni sanonu, joten suu auki tyttö siis aina kun on jotain mitä mietit ;) Onneks Hanni varas raspaajan melkeen heti sen jälkeen kun oli todennu ettei sitä oo hetkeen raspattu!

      Poista