torstai 17. huhtikuuta 2014

Aurinkoisia juttuja

Täytyy sanoa että empäs edes muista milloin viimeksi mulla olisi ollut kuvaaja mukana tallilla.. Nyt onneksi sain kuitenkin poikaystävän kuvailemaan ja blogin päivittäminenkin on heti paljon mieluisampaa kun on uusia kuvia mitä jakaa :)

Ja varsinkin kun ne on Carasta! Carasta en edes hetkeen ole kirjoitellut täällä blogin puolella kun on ollut niin monta muuta heppaa josta kirjoitella :)Caran kanssa olaan säännöllisesti tehty töitä useamman kerran viikossa ja hyppynappulatkin alkaa olemaan kivasti kasassa :) Eilenkin tehtiin muutamia odottamis-harjoituksia puomeilla sekä ristikoilla. Poni oli hyvin avuilla, tosin muutaman kerran se vähän innostui esteen jälkeen..

Cara muuttaa nyt viikonloppuna kesätallille ja siellä se saa pitää pikkuisen tuumailubreikin. Se on mennyt kivasti viime aikoina eteen päin ja nyt se saa kiitoksen siitä :)Loppuun käytiin ilen vielä hieman maastossa ja saatiin muutama tosi hieno kuva ilta-auringossa!Nyt olisikin sitten edessä aika heppatäyteinen pääsiäinen! Sunnuntaina mennään kisoihin Kaarinaan, onko joku muukin tulossa sinne?

12 kommenttia

 1. minkä tallin kisoihin olet menossa? :)

  VastaaPoista
 2. Kumpa mullakin olis heppatäyteinen pääsiäinen... Mutta menen mummulaan ja serkut on siel... Onneksi vieressä on harrastetalli!♥ Hyvää pääsiäistä ja lomaa!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa lomaa sullekkin :) Pidä hauskaa serkkujen kanssa!

   Poista
 3. Cara näytti kuvien perusteella menevän hienosti! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirtsakan värinen takki sulla!! :)

  VastaaPoista
 5. Toi takki on kyllä niin kivan värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin ilonen että ostin sen!! Kiitos vaan makutuomareille ;)

   Poista
 6. Onko Cara vielä myynnissä? En nähnyt sen ilmoitusta ratsut.fi:ssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oikea ostaja löytyy niin kyllä :) Lisätietoja voi kysyä meilitse! erika.hanhisuanto@hippola.net tai suoraan Päiviltä posti@europeanhorses.fi

   Poista