torstai 10. huhtikuuta 2014

Pikapäivitys

Hellurei!

Toivottavasti saisin viikonlopun aikana loput Nanningin jutut julkaistua - on siitäkin jo kaksi viikkoa aikaa..


Tällä viikolla olen heppailut ihan hurjasti! Mukana kuvioissa ovat olleet Retu, Cara, Hilda ja Helga! Helga on blogin puolella uusi tuttavuus, mutta mulle vanha tuttu! Tästä ihanasta nuoresta suokista kerron kunnolla lisää kun saan siitä söpöstä otuksesta kuvia :)

Tällä viikolla olisi luvassa myös yhden toisen uuden kaverin kokeilua, ehkä jopa kahden :) Niistä en vielä kirjoita tänne sen enempää, koska en tiedä miten omistaja suhtautuu bloggaamiseen.

Huomenna olisi tiedossa hyppäri Retun kanssa, sunnuntaina koulukisat Hildalla. Huomenna ratsastan myös Hilda, Akun, Caran ja Kapsun! Akun kanssa olisi tarkoitus tehdä puomeja ja kavaletteja, Hildan kanssa treenata kangilla, Kapsun ja Caran kanssa keskittyä vaan perushommiin.


Hildan kanssa startataan Kn ja A:1. Saa nähdä miten menee, poni vaan kyttää aina kauden ekat kisat niin paljon kaikkea, että parempi aloittaa ajoissa ja seurakisoista. Kommenteissa lukee todennäköisesti että sen pitäisi kulkea ylempänä ja enemmän ylämäkeen, mutta kunhan saataisi vaan rento rata näin kauden alkuun niin olisin tyytyväinen!

Sellanen pikapäivitys tällä kertaa, heippa hei!

2 kommenttia