torstai 5. joulukuuta 2013

Ranskalainen uutuus - Liukueste

*yhteistyössä Smart Ridersin kanssa*

Kuka on joskus kuullut merkistä TdeT:stä? Tämä ranskalainen merkki oli mulle ainakin täysin uusi tuttavuus kun vierailin Smart Ridersin liikeessä (Pursimiehenkatu 27). Koko liike oli mulle itseasiassa ihan uusi, vierailin siellä nyt yhteistyön tiimoilla ensimmäistä kertaa. Olen kyllä tiennyt, että Johannalla on upeita juttuja siellä myynnissä, mutta liikkeeseen astuessani menin ihan sanattomaksi. Liike oli kuin olohuone, sinne olisi voinut jäädä vaikka koko päiväksi.. Ja aika kauan mä siellä viihdyinki, melkeen kolme tuntia.

Mutta takaisin TdeT:n ja aivan loistavaan tuotteeseen, jonka Johanna mulle esitteli, nimittäin TdeT:n liukuesteeseen. En olekkaan tainnut täällä blogin puolella kertoa, että Caralle on tosi vaikea löytää istuvaa satulaa sen lievän takakorkeuden vuoksi. Kaikki valuu eteen, ja siksi hankimmekin ponille aikoinaan häntäremmin ja liukuestogeelin huovan alle. Tämä konsepti on ollut ihan toimiva, mutta nyt kokeiltuani tätä TdeT:n liukuestettä, voin sanoa, että sen kanssa satula tuntuu paljon staattisemmalta.

Liukuesteen voi laittaa kahdella eri tavalla. Koska Cara on niin pieni, halusin itse leikata kankaan kahtia ja asettaa toisen osan pitkittäin sen selkään ja toisen satulan ja huovan väliin. Toinen vaihtoehto on laittaa kangas kokonaan satulan alle, niin kuin alla olevista kuvista ensimmäisessä on tehty.


Suuntasin siis Caran kanssa maneesille tämän uuden setin kanssa ja voi että olin iloinen humppaillessani ponin kanssa ympäri maneesia. Liukuesteen avulla Caran satula pysyi erinomaisesti paikoillaan ja uskalsin ottaa jopa häntäremminkin pois loppuraveihin! Jee :) Carahan ei siedä eteen valuvaa satulaa, joten tämä oli kyllä meille aivan hittituote! Täytyy testata tuote nyt vielä kunnon käytössä, mutta nyt satula ainakin oli paljon tiiviimpi, kuin edellisen geelin kanssa. Nyt se ei pyörinyt selässä kumpaankaan suuntaan, ja mikä tärkeintä, satula pysyi koko ajan paikallaan.

Itse laitoin liukuesteen selän ja huovan väliin..
Koska Cara on nyt ollut hieman huilissa kavioiden kulumisen takia, pääsen testaamaan tuotetta lisää vasta viikonloppuna. Caralla ei siis ole nyt kesän jälkeen ollut kenkiä ja kavio pääsi ikävästi kulumaan pieneksi juuri ennen kengitystä ja poni oli harmikseni hieman huono liikkeestään muutaman päivän ajan, jolloin päätettiin antaa sille hieman huilia tähän väliin.

.. sekä satulan ja huovan väliin

Odotan kyllä todella innolla ensi viikkoa ja lisätestailuja :) Tämä liukueste sopii siis kaikille niille hevosille ja poneille, joilla on satuloiden kanssa pyörimis- tai valumisongelmia. Ja suosittelen kyllä ehdottomasti kaikkia esim. suokkien omistajia, joilla on ongelmia satulan paikalla pysymisen kanssa, kokeilemaan tätä tuotetta. Ja kerrankin voi sanoa, että hinta ja laatu kulkevat kyllä täysiä käsi kädessä. Hintaa tuolla liukuesteellä on nimittäin 17 €! Käy kurkkaamassa lisätietoja tuotteesta Smart Ridersin nettikaupasta!


 

13 kommenttia

 1. Tuo näyttää ihan samanlaiselta kun mattojen alle laitetaan! :D Onkohan samaa materiaaliakin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, en osaa sanoa :D Mutta tuo on ainakin todella ohut, 2mm :)

   Poista
  2. Hih, katsoin samaa! :) Itse olen käyttänyt juuri sitä mitä mattojen alle laitetaan, toimii!!

   Poista
  3. Kiva kuulla :) Pääasia, että on löytyny hyvä ratkaisu :)

   Poista
 2. Paljos tää makso?

  VastaaPoista
 3. oho sori :D älä julkase. huolimaton lukeminen...

  VastaaPoista
 4. miks mulle tuli heti ekana mieleen este, joka liikkuu? :D ihmettelin tätä hetken, kunnes luin vähän matkaa tekstiä xd
  Mut näyttää kyl aika kätsyltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ehkä me sellainen liukuestekkin saadaan joskus hypättäväks ;)

   Poista
 5. vaikuttaa hyvältä :) Sun blogistas oli pieni mainostus Villivarsasta, oliko sun pyynnöstä vai ne siellä ite löytänyt blogis? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se lehti ilmestyi jo nyt :) Villivarsan toimittaja oli yhteydessä muhun ja annoin luvan juttuun :)

   Poista
 6. Mun hoitoponilla on juuri tuollainen satulan valumisongelma, harmi kun ei ole mun tehtävä ostaa sille varusteita, koska ostaisin sille heti tollasen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro ihmeessä tästä omistajalle, saattaa olla että hän haluaa kokeilla jotain uutta :)

   Poista