perjantai 6. joulukuuta 2013

Akulla oli vähän hauskaa...

Akulla oli ollut aika iisi alkuviikko.. Eilen päätin lähteä maastoilemaan oikein rennosti ja ajatuksena oli ottaa pieni pätkä ravia yhdellä pehmeämmällä metsätiellä. Rentous tästä retkestä oli kuitenkin tuon "ravailu yrityksen" jälkeen kaukana, ukko meni nimittäin aivan innosta sekaisin :D


Menomatkalla pysyttiin vielä ihan nahoissamme..

Mutta tulomatkalla..


Meno meinas vähän villiintyä :D Onneksi saatiin kaveri kontrolliin ja sain vähän hymyilläkkin.

Aku näyttää niin söpöltä näissä kuvissa <3


Kävelyn jälkeen otin muutaman kierroksen ravia vielä kentällä, mutta sen kummempia en uskaltanut tehdä, kun kenttä oli niin huonossa hapessa :/Sain Akun onneksi rentoutumaan ja kaahotus ja sählävaihde katosi lopulta kuin tuhka tuuleen!Tänään päästäänkin sitten hyppelemään Peikille ja Kirsin tunnille, jee! Voi että ootan, että pääsen laukkamaan isosti ympäri maneesia :)


Huomaatteko muuten eroa kuvien laadussa? Sain Canonilta lainaan EOS 7D:n ja on se aika peli.. En itse edes osannut käyttää sitä kunnolla kun kuvailin Oonaa.. Oona onneksi oli hieman parempi kameran kanssa ja otti kilttinä mulle nää kuvat meiän eilisen päovän reissulta :)


Huomenna saatte viimeistään juttua Kirsin tunnista sitten! Rauhalliuista Itsenäisyyspäivää kaikille :)


6 kommenttia

 1. Kannattaa ladata nää kuvat vaikka png:nä tai sitten tehdä kuten täällä neuvotaan: http://passionfornails.blogspot.fi/2013/10/picasa-automaattinen-kuvankorjaus.html kun blogger sössää jotkin kuvat tuolla tavalla ikävästi.. Ihanat noi saappaat!

  VastaaPoista
 2. Pakko sanoa, ettei Aku tossa toisessa kuvassa näytä edes hevoselta :D mutta olipa kiva postaus, vaikka oli lyhyt niin oli kiva lukea :)

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään tälläsistä postauksista joissa ei oo paljo tekstii!! Näit enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos :) Koitan olla joskus vähän tiiviimpi sanojeni kanssa ;)

   Poista