lauantai 21. marraskuuta 2015

Pikkuveli ratatreenissä

Niin kuin edellisessä postauksessa jo kirjoitinkin, on Aapo saanut uudeksi tittelikseen "pikkuveljen" :D Musta Aku on jotenkin ihan ilmetty isoveli sille niin kokonsa kuin värinsä ja ikänsä puolesta. Pojat on nyt muutaman kerran matkustaneet samassa traikussa ja tulevat hyvin toimeen keskenään. Mitä nyt Aapo yrittää välillä purra Akua, mutta muuten ne kulkevat kiltisti vierekkäin ;)


Aapo oli jälleen uudessa maneesissa niin hienosti. Se ei tuijottanut yhtään mitään vaikka Aku olikin autossa ja Aapo ihan yksin maneesissa.. Ihan ihme tyyppi kun mikään ei hetkeuta sitä :D

Verkkailujen jälkeen Aapo sai treenata Peikillä samaa rataa kuin Aku. Aapo aloitti Akun tavoin pystyllä. Tämän jälkeen tein neljän askeleen linjan muutaman kerran. Koska linja sujui hyvin, sai Aapo pitkät kävelyt. Niiden jälkeen hyppäsin kaikki erikoisesteet kerran ravista ja tämän jälkeen teinkin jo radan.


Aapo teki kaiken tosi hienosti. En voisi kyllä tyytyväisempi olla sen kehitykseen. Se vaihtaa jo kivasti laukkoja niin esteen päällä kuin esteiden jälkeen ja hyppäsi ekaa kertaa yhden askeleen sarjaakin ihan muina miehinä :) On se vaan huippu!!

Myös Aapo on Niken kurssilla mukana ja saan toivottavasti lisää vinkkejä sen kanssa puuhaamiseen. Sen tiedän jo etukäteen että vaikka musta tuntuu että oon saanut sen hyvälle kaulalle niin se ei varmaan vielä ihan riitä Nikelle.. Mutta muuten kaikki on musta aika hyvin hanskassa, toivottavasti Nikke on samaa mieltä :) Raporttia siis luvassa piakkoin!

11 kommenttia

 1. Hieno Aapo!
  Tuli mieleen sellainen kysymys, että onko Aapo muiden ratsastamiesi hevosten yläpuolella tunnearvoltaan? :) Mietin kun ratsastat paljon muitakin hevosia ja olet tuntenut esim. Akun ja Retun huomattavasti kauemmin kuin Aapon, että onko Aapo silti ykkönen sulle? :) olisi myös kiva kuulla teidän ensi vuoden tavoitteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavoiteista on tulossa postaus ;) Mulle kaikki hevoset on samalla viivalla, toki omaa ehkä vähän enemmän koittaa priorisoida välillä, mutta hyvin saman arvoisia ne kaikki mulle on kuitenkin :)

   Poista
 2. Nää nuoret taitaa olla vähän tällaisia :D Mun oma 3v kävi maneesilla ja se pelotteli puoliverisiä siellä ravailemalla ja laukkailemalla. Puokkiparat pelkäsi sitä kun se on voikko väriltään ja varmasti oudon värinen niiden silmään, yksi melkein pukkasi kuskinsa alas :D Meitin 3v keskittyi itsensä ihasteluun peilistä ja töiden tekoon :D
  Onpa Aapo jo valkoinen! Nopeasti kimoutuva kaveri. Miten saat sen pysymään noin puhtaana? T. voipallo ei ole koskaan puhdas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana :D Aapo on yllättävän siisti kaveri, en ole ainakaan vielä joutunut manaamaan sen keltaisuuden osalta ;)

   Poista
 3. Hieno Aapo! Oot kyllä niin hyvä kaikenlaisten hevosten kanssa! :) on ihana seurata sun blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja kun menee paljon erilaisia hevosia niin kyllä sitä oppii ;)

   Poista
 4. Vautsi mikä nuori sulla onkaan! Vaikkei vielä olekaan ihan "puhjennut kukkaan" niin joka videolla säväyttää aina enemmän ja enemmän. Vaikuttaa ihan superfiksulta otukselta :) Toivottavasti saat videoita tänne meidän nähtäville useamminkin, teidän kehitystä on niin kiva seurata!

  VastaaPoista
 5. Vautsi mikä nuori sulla onkaan! Vaikkei vielä olekaan ihan "puhjennut kukkaan" niin joka videolla säväyttää aina enemmän ja enemmän. Vaikuttaa ihan superfiksulta otukselta :) Toivottavasti saat videoita tänne meidän nähtäville useamminkin, teidän kehitystä on niin kiva seurata!

  VastaaPoista
 6. Tasaisen ja hienon näköistä menoa, ei uskoisi vasta hetken aikaa ratsastetuksi videon perusteella. Paikatkin osuu just eikä melkein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aapo on ollut niin simppeli ja mukava että ollaan edetty sen ansiosta hyvin :)

   Poista