tiistai 24. marraskuuta 2015

Aapon uusia varusteita

Tai noh, Hihsistä ostettuja :D Eli ei mitään super uusia, mutta empäs ole niitä täällä blogin puolella esitellyt!

Ensin esittelyyn Eskadronin Platinum Editionin sileäpintainen musta loimi. Ostin tämän loimen kuljetukseen ja valmennuksiin. Loimi on melko ohkainen ja sopii hyvin kevät ja syksy käyttöön. Loimeen saa vyöt kiinni molemmilta puolilta kuljetukseen ja maneesille ne nappaa tietty helposti pois!


Itse tykkään tuosta platinum sarjasta ihan hirveästi. Kuolaan aina Just Dressagella niiden huopia ja loimia.. Vaikka suurin osa noista Platinum jutuista onkin tuuppareille, on niillä malleja myös meille esteihmisille :)


Aapo sai HIHSistä myös suojat kisoihin ja valmennuksiin. Ostin Vereduksen suojat mielestäni melko hyvään hintaan (139e koko setti). Eteen Olympukset ja taakse Young Jumpit. Värinä tietty musta :) Nää on olleet ostoslistalla jo alusta asti, mutta vasta nyt raaskin ne ostaa.Vielä on kyllä paljon juttuja ostoslistalla.. Koska rahaa on kuitenkin rajoitetusti, niin pikkuhiljaa pitää näitä investointeja aina tehdä. Seuraavaksi ostoslistalla ovat akuuteimpana panssari sekä rintaremmi-martignaali. Eli jos jollain on myydä edullisesti mustaa panssari 120 koossa niin saa ilmoitella :)

Pahoittelut muutenkuvien laadusta, ne on otettu puhelimella :)

3 kommenttia

 1. Onko nuo young jumpit hyväksytty nuorten luokissa? Nuorelle suokille tarvitsisi ostaa ja noita olen vähän miettinyt alustavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ne on nimenomaa tarkotettu nuorille ja on sallittu nuorten luokissa :)

   Poista
 2. Toi martingaali on kyllä sanoista selkeästi sun kompastuskivi :D

  VastaaPoista