torstai 13. elokuuta 2015

Sakkeboy Laaksolla

Ollaan nyt treenattu Saken kanssa ahkerasti kohti kuninkaallisia ja laatareita. Viime viikolla hypättiin rataa ihan omatoimisesti kotinkentällä, koska tiedossa oli kisat tän viikon tiistaille. Olin rakentenut vain kolme estettä - yhden molemmille pitkille sivuille ja yhden diagonaalille suunnan muutosta varten. Näitä mentiin sitten ristiin rastiin ja eri suunnista. Lopuksi hypättiin jo ihan "esteitä" 70-80cm korkeudella :)


Sakke meinasi jäädä hypyissä vähän vinoksi oikealle ja halusi etenkin esteen jälkeen vetää liikaa oikealle. Korjasin sitä aika voimakkaalla vasemmalla ohjalla ja oikealla jalalla. Lopulta päästiin ihan rennosti ja suorasti yli, mutta kyllä siinä muutama kerta jouduttiin etenkin vasemmasta kierrosesta hypättävää pitkän sivun pystyä tulemaan..

Tällä viikolla Sakke pääsi stten tiistaina kilvanajoihin Laaksolle. Luokkana oli 70cm. Sakke matkusti reippaasti ihan yksin traikussa paikan päälle ja sai selkäänsä varusteet ja pääsi verkkaamaan hyvissä ajoin. Tein aika kauan töitä ravissa jotta Sakke malttoi relata ihan kunnolla. Muutaman kerran se vähän meinasi lähteä häntä koipien välissä kiitämään kun tuntemattomat asiat ahdistivat, mutta muuten se oli tosi nätisti :)

Laukkasin vain muutaman kierroksen ennen hyppyjä, jotta duunia ei tulisi liikaa, sen verran hyvin olin verkannut sen ravissa. Ravihypyissä Sakke oli vähän "känninen" mutta laukkalähetymisien myötä sekin jäi pois :) Ja intoa muuten oli!! Sakke imi kivasti verkkaesteille ja oli ihanasti menossa :)


Radallakaan sitä ei yhtään mietityttänyt avara kenttä tai esteet, ei edes vesihauta.. Ihana SukariSakari <3 Pieni hyppäsi koko radan tosi reippaasti ja ylätti mut ihan totaalisesti pääsemällä uusintaan! Onhan sillä hyvä hyppy ja se on melko varma menijä, mutta Laakson kenttä ei todellakaan ole se helpoin paikka noin nuorelle! Uusinasta saimme yhden puomin, ristilaukasta oli lapsen vähän hankala ponnistaa ;) Olin laukan vaihtuessa ristiin jo niin lähellä estettä että en alkanut korjaamaan laukkaa, oli parempi vain jatkaa rytmissä!


Reipas lapsiheppa sai suitsiinsa sinisen rusetin, hyvä Sakke!! Alla vielä video radasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti