keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Uudet kisapöksyt

Ja mitäpä vielä! Sain vihdoin hankittua uudet kisahousut! Mulla oli edelliset kaksi paria neljä vuotta käytössä ja nyt keväällä ostin toisille niistä korvaajat, kun vanhemmat alkoivat näyttää enemmän mustilta kuin valkoisilta.. Nyt sitten löysin toisillekkin korvaajat ja olin niin iloinen!

Kauniit tikkaukset

Olen kisahousujen suhteen aika pihi. Koska ne kuluvat suht nopeasti, en halua maksaa niistä koskaan satoja euroja. Tai ainakaan yhtä paljon kuin normihousuista. Lisäksi en halunnut mitään kamalia taskuja tai kokopaikkoja, joten se hieman hankaloitti etsintää. Etsintä on siis jatkunut jo melkein kaksi vuotta..

Hillitty logo

Tämän parin löysin tuttuun tapaan ale-laarista. Mä oon tunnettu mun kavereiden keskuudessa siitä, että löydän aina kaikkea ihanaa alennusmyynneistä, eikä tämäkään alereissu Ypäjällä tuottanut turhaa tulosta!

Nätit napit

Olen lähes 100% varma, että löysin housut Keravan Horse&Riderin kojusta. Niitä kojuja oli Kuninkaallisissa tosi mukavasti, joten kun niissä kaikissa tuli pyörittyä, niin ihan kaikkia ei voi muistaa.. Mutta ainakin heidän sivuiltansa löysin tämän Animon Nisotta-housun! Housuissa on nätit turkoosit napit ja kauniit kirjailut taskuissa sekä edessä että takana.

Loistava kokonaisuus

Housu on myös nettikaupassa alessa, mutta täytyy myöntää että sain tingattua hintaa vielä tuosta alaspäin kun Hanni osti samalla kaikkea muutakin :) Housuissa oli hieman likaa, mutta tiesin saavani sen yhdelä tehoaineella pois :D

Hauskat gripit

Ja niin kuin moni kuvasta huomaa, housut ovat KOKOPAIKKAISET! Ylös asti kulkevat gripit tuntuivat päällä todella vähän ja näyttivät musta hauskalta. Lisäksi housuissa ei ollut tarroja (hallelujahh) vaan sukkavarsi alhaalla. Se on mulla kyllä kaikissa housuissa nykyään ehdoton edellytys, koska tarrat on aina painanu mun nilkkoja, koska joudun pituuteni vuoksi aina kääntämään ne..

Tykkään hirmuisesti myös noista polvien muotolaskoksista ja niiden kauniista muotokielestä. Usein kaikki saumat mitkä jää saappaan alle, painavat mua, etenkin polven alle tulevat. Näissä housuissa mikään sauma ei paina ja polvelle jää kivasti tilaa liikkua, ilman että sekään hankaisi mihinkään. Ratsastaessa (Hyvinkään mestaruudet) gripit antoivat minusta samalla tavalla tukea kuin mitkä tahansa muutkin paikat. En nähnyt mitään suurta eroa polvipaikkojen ja niiden välillä, mutta mukavat ne olivat!

Nyt on sitten kisa-asut kunnossa. Löytyy kaksi takkia, kahdet housut ja 4 paitaa. Miten paljon teillä on kisavarusteita?

6 kommenttia

 1. Hienot, Animon housut on ihan mun lemppareita! =) Mulla on yhdet pian 4 vuotta vanhat Animon kisahousut, joissa gripit vähän kuluneet ja vetskari vaihdettu kerran, muuten pelittää loistavasti. Tänä kesänä ostin lisäksi uudet vastaavat kun halvalla löytyi, niin vanhat saa jäädä varahousuiksi. Hyvin on kestänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mulla on kans vanhoista Animon perushousuista hajonnu vetska, täytys vaan muistaa se vaihtaa.. Animot on kyllä ihanan pemeät jalassa, vaikka hintaa niillä on yleensä enemmän ku laki sallii :D

   Poista
 2. Mä kans ostin tossa kesällä ekat Animot arkikäyttöön, ja ovat olleet niin hyvät jalassa ja ratsastaa, ettei toisia housuja voi verrata - sietää tosin ollakin, sen verran hintaa noilla Animoilla aina on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp, samaa mieltä! Ja mun arkianimot on jo 4 vuotta vanhat että hyvin on sitä vetskaria lukuunottamatta toiminu :)

   Poista
 3. Itse en vielä raaski yli satasta maksaa kisahousuista. Mistäköhän saisi housut joista ei paista alushousut läpi? Ostin mountain horsen kisahousut alesta ja harmikseni sen kankaan läpi kyllä paistaa alkkarit läpi, mutta toivottavasti ei pahemmin näy kisatakin kanssa. Ainoastaan Horzen halppiskisahousuista ei näy läpi kun kangas on niin paksua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monissa kisahousuissa se materiaali on sellainen, että ennen ekaa pesukertaa niistä näkyy läpi. Kokeile siis pestä housut, silloin kangas "tiivistyy" ja läpinäkyvyys häivenee :)

   Ja itse tykästyin kovasti myös yhtiin hööksin kisahousuihin, niillä hintaa tais olla 79e :)

   Poista