lauantai 20. syyskuuta 2014

Sumua ja myyntihommia

Carasta ei olekkaan ollut aikoihin juttua! Ponilta on puuttunut toinen etukenkä nyt jo kaksi viikkoa ja siksi en ole voinut liikuttaa sitä aivan niin paljon kuin olisin halunnut. Onneksi poni on ollut elämästään yli puolet ilman kenkiä ja se ei ole reagoinut kengän puuttumiseen millään tavalla.


Kavio kuitenkin kuluu tietenkin hiekan "hioessa" sitä ratsastuksen aikana, joten olen vain ratsastanut ponia kevyesti kahden viikon ajan. Hyppäämiset olen jättänyt väliin kokonaan. Eilen poni sai kuitenkin kengän ja kunnon treenit voivat taas alkaa, ihanaa!


Ponin piti lähteä kisoihinkin, mutta ilman kenkää emme halunneet lähteä kuskaamaan sitä mihinkään. Nyt pitäisi katsoa sille jotkut mukavat kisat ja päästä starttaamaan sen kanssa :) Se teki ennen kengän lähtöä ihan supereita hyppyjä, yhden videon löydätte täältä.


Nämä kuvat ovat sumuisen aamun treeneistä toissa viikolta. Mitäs tykkäätte? Musta Cara on saanut kivasti kaulaa ja muutenkin hieman lisää lihaksia :)


Sitten ilmoitusluontoista asiaa! Carahan on myynissä ja se etsii aktiivista uutta kotia. Olemme myös valmiita antamaan sen ylläpitoon Uudellemaalle, jos sopiva koti löytyy :) Jos kiinnostuit, minulle voi soittaa numeroon 0456311827. Tuloksia löytyy HeA ja 100cm luokista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti