torstai 19. syyskuuta 2013

Kuolaa

Jälleen sain mun mustan takaisin treeniin. Akun kanssa työskenneltiin viime viikolla pelkästään suorilla urilla käynnissä ja ravissa. Käytiin myös pitkillä maastokävelyillä ja vedettiin mäkiä ylös ja alas.

Tällä viikolla uskalsin tehdä jo pienen treenin kaikissa askellajeissa. Ratsastin Akun vain rennoksi ja pitkälle kaulalle. Vaihdoin jätille myös kuolaimen - ihan tavallisen paksun kolmipalan. Aloin jo muutamassa vime kisassa miettimään, että onkohan se käyttämäni kuolain kuitenkin liian nopea Akulle, kun ennen estettä se reagoi välillä turhan voimakkaasti pidätteeseen. Koska nyt työskennellään sileällä, on mulla hyvää aikaa testailla kuolaimia, ja ainakin nyt tuon muutaman kerran perusteella kolmipala on hyvä valinta.


Tiistaina ratsastaessani Akun, se pyrki tosi mukavasti itse eteen ja mikä hienointa, sen suu vaahtosi aivan valtoimenaan jo viiden minuutin ravailun jälkeen! Onhan se aina hieman vaahdonnut, mutta nyt se oikein vaahtosi vaahtosi. Janinekin oli ihan kummastunut kun suu vaahtosi niin paljon :) Hyvä asiahan se vaan on, että suu vaahtoaa noin paljon :)

Tein vain paljon hölkkää ja taivutteluja, mitään syviä kulmia tai kokoamisia en vaatinut. Ratsastan Akun myös la ja su, mutta vasta ensi viikolla aloitan puomitreenin pienten kavalettien kanssa. Tarkoituksena olisi hypätä Ypäjällä, mutta katsotaan miten heppa kuntoutuu. Nyt lihasrepeämä on hyvällä mallilla, mutta pientä muhkuraa pepussa on edelleen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti