keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ei jarruja

Siinan suupieli aukesi ikävästi perjantaina. Kävimme siis hankkimassa esteluokkia varten hackamoren.


Jo verkassa huomasin, ettei kaveri ollut ihan kuulolla. Sain kuitenkin tehtyä hyvät lähestymiset, esteiden jälkeen vauhtia olisi tosin jo verkassa voinut olla vähemmän. Mielessä käväisi, että radalla vauhtia voisi olla vielä enemmän, mutta eihän se pieni vireys kuitenkaan pahitteeksi ole isolla kentällä. En kuitenkaan osannut edes arvata millainen radasta tulisikaan..


Radalla mulla ei ollut jarrun jarrua. Ekan esteen jälkeen kaveri laittoi hiittivaihteen päälle ja sitten menttin. Ei nyt sentään mitään päätöntä menoa, mutta edes hieman hallittu olisi täydellisen väärä sana kuvaamaan menoa. Mulla ei ollut mitään sanavaltaa askeleesta, ellen halunnut mennä vielä kovempaa. 28 metriä lasketeltiin hienosti kuudella ja sarjaan mahtui nipin napin yksi askel.


Mutta ainakin Siinalla oli kivaa. Se laukkasi urheasti jokaiselle esteelle ja koitti selvästikkin vain huudella mulle et "hei kyl mä tän handlaan, ohjaa sä vaa". Siihen se sitten meni ja ennen jokaista estettä toivoin että se joutuisi edes vähän lähelle, jotta vauhti hidastuisi :D


Päästiin kuin päästiinkin maaliin asti, mukana tosin kolme puomia. Eihän Siina millään kerennyt kaikille esteille jalkojensa kanssa mukaan, kun vauhtia oli aivan liikaa. Ja laukan laatukin oli mitä oli, joten tulos oli ihan yhdentekevä.


Oikeastaan suuri mietinnän aihe mulla oli jo radan aikana että mitä hemmettiä mä huomenna teen täällä radalla.. Hannia vaan nauroi kun tulin ulos radalta ja totesin ettei jarruja tänää ihan löytyny.. Päätettiin hankkia jostain pidempi vipu ja testata se illan aikana.


Löysimme kangen pidemmällä vivulla satulan sovitus-reissulta ja sen testauksesta näittekin jo videon :) Sunnuntai sujuikin jo paremmin, mutta siitä lisää myöhemmin!

TIIVISTYS

Siina joutui hyppäämään hackamorella, koska sen suu aukesi perjantaina. Jarrut olivat hukassa koko radan ja mulla ei ollut sanaa eikä valtaa missään vaiheessa. Vaikka rata oli ihan siisti, ja lähestymiset olivat askeleessa, vauhtia oli liikaa ja puomit kolisiva,t kun Siina ei kerennyt jalkojensa kanssa mukaan. Tuloksena 12vp. Seuraavalle päivälle päätettiin hankkia hakkis pidemmällä vivulla. Se testattiin la iltana, ja siitä näittekin jo videon.

2 kommenttia