lauantai 28. syyskuuta 2013

KisaKisa

Heeiiii! Oonkin ihan kokonaan unohtanut kertonut teille huomisista kisoista! Suunnataan siis Heidi-ponin kanssa Järvenpäähän aluekoulukisoihin :)

Tänään olin treenaamassa Heidin kanssa ja ihan kivastihan se lopulta sitten sujui. Ponilla oli kanget ekaa kertaa kokeilussa, mutta niin kuin aavistelin, poni ei sanonut niistä yhtään mitään :) Ensin humputeltiin ravissa kevennellen ja poni tuntui tosi kevyeltä ja hyvältä. Laukassa se oli vasemmalle lavan kanssa ulkoa hieman ulkona, mutta muuten se oli tosi kivasti avuilla.

Välikäynnin jälkeen treenasin keskiraveja. Heidi alkaa helposti tahdittamaan keskiraveissa, joten sain olla tosi tarkkana että maltoin pitää rytmin koko keskiravin läpi. Tein myös Kikon Hildalle antamien ohjeiden mukaisesti keskiravia ympäri uraa vahvalla tuntumalla. Näin poni joutui itse löytämään tahdin ja myös jäämään siihen. Tämä toimi kivasti ja siirryin väistöihin. Vasemmasta jalasta väistöt olivat helppoja, oikeasta taas eivät ollenkaan. Joko poni oli lähdössä takaosa edellä, tai sitten se ei oikein väsitänyt ollenkaan. Sain muutaman toistokerran jälkeen nekin ihan hyvälle mallille ja otin työn alle vastalaukat.

Olin vastalaukkoihin ihan tyytyväinen, koska ponin kanssa on nyt tehty todella paljon vaihtoja diagonaaleilla. HeA2 ne vastalaukat tulevat täyskaarrolta uralle, eli juuri niin, että ponin tekisi mieli vaihtaa. Se kuitenkin malttoi yllättävän hyvin ja jatkoi vastalaukassa kaikki kaaret :)

Keskilaukkojen kanssa oli hieman säätöongelmaa. Luulen, että kankiketju oli hieman liian kireällä, koska poni hieman vastusteli kokoamisia keskilaukoista takaisin harjoituslaukkaan, mitä se ei yleensä tee. Taidan huomenna katsoa, miltä poni tuntuu b:ssä ja päättää vasta sitten, otanko kanget aahan vai en.

Tarkoituksena on siis startata helppo B3 ja helppo A2. Saas nähdä miten menee, huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti