sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Caraillen

Tänään ratsastin Heidin kisojen jälkeen jälleen Caran. Poni on petrannut nyt kerta toisensa perään kaiken mahdollisen suhteen treeneissä. Tänään tein jo jopa pienen pätkän vastalaukkaakin suoralla uralla :)


Ravissa se liikkuu jo todella tasaisena ja pehmeänä, samoin käynnissä. Nyt loppuviikosta otettiin työn alle käynnissä ja ravissa avot, jotka luonnistuivat itseasiassa todella hyvin. Varsinkin ravissa ollaan esitetty jo erittäin hyviä pätkiä :) Avothan me aloiteltiin jo ennen breikkiä ja oli kiva huomata, että poni on selkeästi miettinyt niitäkin lomansa aikana. Nyt se nimittäin malttaa niissä paljon paremmin ja jää pajon helpommin ulko-ohjan ja sisäjalan väliin. Kovin montaa toistoa en viitsinyt edelleenkään tehdä, mutta molempiin kierroksiin tein muutamat pidemmät pätkät.

Avoa
Laukassa nostot käynnistä ovat jo hyviä, mutta ravista ne levähtävät vielä aika hyvin joka kerta. Muoto aukeaa ja tahti kiihtyy. Kaikkea ei kuitenkaan voi näiden alkuviikkojen aikana vaatia, joten nämä nostotkin täytyy työstää pikku hiljaa :) Laukka itse on jo paljon parempi. Tai noh, oikea on tosi hyvä, mutta vasemmalle se jää hieman suorajalkaiseksi ja pitkäksi. Tämän aion ottaa työstöön ensi viikolla, kun työmäärää voi taas lisätä!


Tein myös muutamat keskiravit, mitkä olivat aika ok. Mitään supereita väläytyksiä en edes odottanut, koska en halua vetää ponista vielä maksimia ulos. Kuitenkin nyt askel piteni ja ravi pysyi rentona. Myös niska pysyi jo paremmin ylhäällä :)


Ensi viikko mennään Caran kanssa vielä sileän työskentelyn parissa, mutta seuraavalla viikolla alkaa taas sitten estetreenit, jee!!


Mitäs tykkäätte Carasta? Ja hei, kävimpä muuten Espoon Hööksin avajaisissa, arvatkaa mitä tarttui mukaan? (Vinkkinä, se näkyy kuvassa..)

2 kommenttia

  1. Housut! Cara on ihan superhieno, oot tosi hyvä ratsastaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin kiva tapaus :) ja bingo housuista ;)

      Poista