torstai 6. heinäkuuta 2017

Palailua arkeen

Arki lähtee rullaamaan ensi viikosta alkaen toivottavasti jo normaalimmin. Kaikki ruumiinosat on aika lailla ok, mitä nyt tuo yläselkä vaan vähän jumittaa edelleen.. Mutta kylkiluut on tosi ok, ne on menneet jostain tosi hyvästä paikasta rikki koska viimeksi Saksassa mun kylkiluut oli kyllä paljon kipeemmät ja paljon kauemmin.. Sormet kipuilee välillä mutta niidenkin kanssa voi jo ihan hyvin ratsastaa.Tällä viikolla olen ratsastanut joitain kertoja, mutta onneksi hevoset on toimineet hyvin niin ei ole tarvinut ottaa stressiä niiden suhteen. Viikonlopuksi ilmoittauduin malttamattomana kisoihin :D Riina hyppää noviisia ja avoimia luokkia, Aapo avoimen 110 ja suokit avoimia 90 ja 100 luokkia. Vuorossa ovat siis Lohjan nurmikisat, siellä on aina niin mukava hypätä. Riina on ekaa kertaa elämässään nurmella. saa nähdä kuinka sujuu :D Kapsu taas on yleensä viihtynyt nurmella, toivottavasti nyt jatkuu sama meno.. Retu taas on ollut nurmella yleensä vähän huolimaton, treeneissä se on tuntunut tosin nyt hirmu tasaiselta ja hyvältä. Saa nähdä mitä vkl tuo tullessaan :)


Seuraavat kisat olisivat sitten Salossa. Siellä Riina menee Noviisia ja tämän viikonlopun kulun perusteella ehkä myös Racingia. Katsotaan ensin miten se menee Lohjalla :) Aapo hyppää siellä kaksi päivää Racingia ja suokit yhtenä päivänä molemmat metrin. Jos Kapsu ei ole hyvä Lohjalla niin se saa mennä myös 90cm.


Suokeista sen verran että Retun kanssa tähdätään suokkien kunkkareihin ja mestaruuskisoihin. Kapsu kehittyy tuossa vieressä ja jos sen pääkoppa kestää niin se saattaa myös valmistua ajoissa mestaruuksiin.. Mutta katsotaan, se on niin herkkähipiäinen kaveri ettei sen ajatusmaailmaan pääse varmaan koskaan mukaan :D

kaikki kuvat c. Säde

Onko muita Lohjalle tulijoita? Entä Riders Trophy Saloon? :)

1 kommentti

  1. Tsempit kisoihin! Me ollaan myös suuntaamassa Saloon lauantaina :)

    VastaaPoista