torstai 29. kesäkuuta 2017

Riina is back!

Vähänkö ihanaa! Riinan jalka on nyt parantunut ja se voi taas liikkua normaalisti. Ne keneltä tämä Riinan juttu on mennyt ohi, niin lyhykäisyydessään se jäi aitaan kiinni tarhassa ja sai ihan pienen pintaraapaisun mutta turvotti koko kintereen siitä. Se sai heti lääkekuurin ja jalan turvotus laski ihan hyvin mutta jalkaan alkoi ilmestymään ihmeellistä rupea. Pyysin sitten ell:n vielä katsomaan sen ja hän totesi että haava on hieman tulehtunut ja Riina sai siihen sitten penisiliini kuurin ja shampoon jolla jalka pestiin kerran päivässä. Nämä auttoivat ja nyt rupi ja turvotus ovat kokonaan poissa :)

Sunnuntaina juoksutin Riinan ensimmäistä kertaa ja maanantaina toistin saman homman koska heppa liikkui hyvin. Keskiviikkona Nelli ratsasti sen koska olen taas loukannut itseni yhden toisen hevosen kanssa.. Varmaan ensi viikolla pääsen taas satulaan, onneksi :) Muutamassa sormessa on hiusmurtuma ja pari kylkiluuta on murtunut mutta olo on yllättävän hyvä.

Loppuviikosta Wilma saa mennä Nellin kanssa Riinaa ja neiti saa ottaa su ekat hypyt :) Aapo saattaa mennä kisoihin la Sannan kanssa jos hypyt menevät hyvin. Sanna on nyt auttanut mua Aapon kanssa ja ollaan saatu tosi paljon sen kanssa aikaan! Sanna on myös itse mennyt Aapolla jonkun verran joten ihan ummikkona se ei kisoihin lähtisi :)

c. Aada Lätti

Sellaiset minikuulumiset tähän väliin, postailen taas lisää kun saan vähän kuvia :)

2 kommenttia