sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Alekoodia

Ihana Aada otti musta ja Rinkelistä kuvia reilu kuukausi sitten Riders Innin kisojen yhteydessä. Mun oma hoitaja ei sillä kertaa päässyt mukaan mutta onneksi Aadalla oli vapaata niin sain hänet avuksi. Vaikka mulla oli mukana vaan Riina ja Aapo niin luokkien välissä olisi kyllä ilman Aadaa tullut kiire kun hypättävänä oli myös se kimo tamma Dee.


Kuvailtiin ihanaa Rinkeliä ja siinä samassa fiilisteltiin taas meidän molempien suosikkimerkkiä Equestrian Stockholmia. Olen kyllä taas niin rakastunut näihin uusiin ESS:n kamoihin. Tällä kertaa mulle siunaantui pistaasin värinen huopa ja huppu sekä niihin mätsäävä harmaa liivi.


Tuo pistaasi väri sopii mielestäni mun molemmille hevosille hyvin, mutta Riinalle jopa aavistuksen paremmin. Huovasta mulla ei nyt ole sen tarkempaa lähikuvaa, mutta tästä linkistä näette sen värin nettisivuilta todella hyvin. Täytyy saada siitäkin lähiaikoina käytössä parempia kuvia niin että näette sen hevosenkin päällä.


Nämä ESS:n kamat ovat mulle ihan luottovarusteita, ilman niitä en lähde mihinkään kisoihin. Mä olen aina ollut tosi säästäväinen ja en ole ostellut "turhia" huopia koskaan. ESS:n huopien lisäksi mulla on kotitreeniin yksi Equilinen huopa ja yksi EuroStarin huopa.. Kisakäyttöön mulla on ESS:n huopien lisäksi seuran edustushuopa ja yksi Christina Sportin huopa. Eli huopia ei todellakaan ole paljon! Siksi mulla on kisoissa aina ESS:n huovat ja huput ja ne onkin aina valmiina mun "kisavermeissä". Pakkaan aina kisojen päätyttyä puhtaat kamat takaisin kisakamojen joukkoon ja likaiset menevät pesuun. Mulla on aina kisakamat siis ns. lähtövalmiina :) Kunhan saan vähän säästettyä rahaa niin ostan vielä erikseen kisasuitset molemmille hepoille :) Toiset kisasuojatkin on hankintalistalla, nyt mulla on vaan yhdet Veredukset kisakäyttöön.


Koko kisasetti koostuu siis hyvin pitkälti tällä hetkellä ESS:n kamoista. Kisahousut, kisapaita, hevosten huovat, huput ja villaloimi on kaikki ESS:ltä. Lisäksi sain nyt vielä karsinaverhonkin heiltä<3 Ainoastaan kisatakki on muualta ja sekin toivottavasti muuttuu syksyn aikana ESS:n takkiin. Heti kun he vaan saavat sen lanseerattua ;)


Itse en voi kuin vuosi toisensa perään hehkuttaa tätä merkkiä. Niin ihania tuotteita, kauniita värejä ja hyvät istuvuudet. Seuraavaksi toivoisin brändiltä lisää erilaisia yläosia. Heillä on tosi kivat takit ja liivit mutta myös muutama kiva pusero ja paksumpi huppari. Se osasto kaipaa kuitenkin vipinää ja kysyisinkin nyt teiltä mitä uutuuksia te kaipaisitte brändiltä? Itse haluaisin nimenomaan enemmän kivoja neuleita tai huppareita lisää valikoimaan.

Ja sitten vielä sokerina pohjalla tarjoaisin vielä alekoodin kaikille jotka haluavat tilata jotain ihanaa itselleen tai hevoselleen kesän kisoja ja treenejä varten! Tilatessasi jotain Equestrian Stockholmilta käytä alekoodia erikasummer ja saat -20% valitsemistasi tuotteista :) Tarjous on voimassa 12.-18.6.2017. Tästä linkistä pääset suoraan Equestrian Stockholmin nettisivuille.

*yhteistyössä Equestrian Stockholmin kanssa*

2 kommenttia

  1. Olisiko liikaa vaadittu että kun olet kisoissa napittaisit paidan ylös asti kiinni? Häirinnyt joskus aiemminkin sama asia, on todella epäsiistin näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että jollain on noin suuria ongelmia :D

      Poista