maanantai 17. heinäkuuta 2017

Salo 14.7

Miten musta tuntuu että eihän kisakausi ole edes alkanut kun se kohta jo loppuu? :D Onko jollain muulla sama fiilis? Mä hyppään enää Salossa (nuoret ja suokit), Hangossa (suokit) ja sitten onkin jo nuorten hevosten festarit tyyliin.. Sitten sen jälkeen kunkkarit suokeilla ja sitten oliskin jo HIHS karsinnat.. Mihin tää aika kuluu? ..Sairasteluun? :´D

Kisoissa nuorten hevosten luokissa pääsee aina "parveilemaan" radalle ennen luokan alkua. Näin hepat saa vähän tutustua rataan yhtä aikaa jolloin niiden kisakokemuksesta tulee huomattavasti mukavampi :)


Noh, anyway. Riina meni perjantaina Salossa Noviisisarjan 100cm. Poniini oli koko viikon tiistain hyppäriä lukuunottamatta tosi kevyellä. Se kävi vaan maastokävelyillä, mutta ei tehnyt mitään muuta. Silti se oli tänään vähän löysän oloinen, toivottavasti se jaksaa vielä huomenna. Voi myös olla että maneesin verkka vähän "jäädytti" sitä koska nuorten on aina vähän haastavaa siirtyä ulkoa halliin ja taas ulos.
Rinkeli hyppäsi kuitenkin tosi nätisti ja musta tuntui että mulla oli nyt paljon enemmän fiilistä radalla. Pääsin oikeasti miettimään ratkaisuja ja se näkyi tuloksessa. Enää ei tarvinut vain ratsastaa eteen - sain myös odottaa. Sen kun saan tehtyä vielä pehmeämmin niin hyppykin rentoutuu ja paranee lisää! Rataan olin kuitenkin tyytyväinen, näette sen alta :)
Seuraavalle päivälle päätin laittaa vähän isompaa kannusta - mun tappijalat on vähän turhan hitaat tällä hetkellä Rinkelin mielestä :D Ajettiin tosiaan Salosta joka päivä kotiin koska mulla oli niin paljon muita hommia hoidettavana. Riinakin pääse sitten päiväksi vielä laitumelle ja yöksi sisään lepäämään seuraavaa päivää varten :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti