perjantai 19. helmikuuta 2016

Hoodie love

Ihana Petra oli viime viikonloppuna kyläilemässä mun ja Aapon luona :) Sain vihdoin kuvattua mun uuden Equestrian Stockholmilta saamani hupparin! Kiitos vielä Petra kuvailuista, ihania ruutuja saatiin talteen<3

Lumisade hieman sabotoi kuvauksia..

Vierailin siis Equestrian Stockholmin myymälässä kun olin käymässä Tukholmassa. Täytyy muuten sanoa, että oli kyllä tosi helppo löytää paikalle vaikka en koskaa ole edes käyttänyt metroa Tukholmassa! Otin T-Centralenista vihreän linjan ja matkasin asemalle nimeltä Björkhagen. Matka kesti ehkä 10min ja lippu maksoi muutaman euron. Päästyäni asemalle ylitin vain yhden tien ja kävelin mäkeä ylös ja tämän jälkeen olinkin jo kaupalla! Eli jos satutte käymään Stokiksessa niin suosittelen piipahtamaan myymälässä :)

Vetoketjussa ja rinnassa on kivat logot

Sitten takaisin Hoodieen. "Casual Luxury" nimeä kantava huppari on kyllä todella luxus. Siinä on maailman pehmein teddy-vuori ja samettiset taskun reunukset. Lisäksi hupun sisäpinta on kaunista kiiltävää satiinia. Tiesittekö muuten että huppari sai nimensä Instagram-kisan perusteella? Ess jakaa todella paljon kuvia ja videoita somessa ja järjestää juuri tämän kaltaisia kisoja melko usein. Kannattaa siis seurata heitä niin Instassa kuin Facebookissa jotta saa tiedon näistä kaikista kilpailuista ja uutuuksista. Ja Facebookistahan löytyy myös suomenkielinen sivu :)

Hupparin taskun detailit feat Aapon karvat.. :D

Hupparissa on logo niin etupuolella rinnassa kuin selkäpuolella hieman isompana versiona. Itse en ole mikään "logojen karttaja" mutta en halua suosia mitään todella isologoisia tuotteita kuten KL-liivejä/fleecejä joissa logo näkyy ennen kuin edes tunnistaa ihmisen kasvot kauempaa. Tässä hoodiessa logot on toteutettu mielestäni hyvällä maulla eikä brändi hyppää liikaa silmille :)


Hoodiesta löytyy myös pinkki versio. Itse kuitenkin sinisen ystävänä valitsin tietty tämän tummemman värin, se vaan sopii lähes kaikkiin mun ratsastusvarusteisiin pinkkiä huomattavasti paremmin.


Parasta hupparissa ja kaikissa muissakin Ess:n tuotteissa on kuitenkin niiden hinta-laatu-suhde. Tämän huppari maksaa 96e.

Onko joku muuten tilannut verkkokaupan kautta jo jotain? Olisi mukava kuulla käyttökokemuksia muiltakin :)

Kaikki kuvat c. Petra Palomäki

2 kommenttia

  1. saitko ton siis ilmaseks?

    VastaaPoista
  2. Todella hieno. Mitä muita tuotteita suosittelet sieltä?

    VastaaPoista