perjantai 19. helmikuuta 2016

Aapon eka kisa

Aapo teki tänään elämänsä ekan radan Ypäjällä :) Verkka sujui hyvin vaikka Aapo aluksi ylihyppäsikin aika paljon. Kaikki lähestymiset olivat loistavia ja Aapo pysyi hyvin suorana. Muutenkin Aapo oli verkassa tosi rento ja ihan kuin kotonaan!

Luokkana oli Warm up 90cm, eli radalla sai viettää 80 sekunttia. Aapo aloitti radan tosi hyvin. 1 ja 2 se hyppäsi rennosti, vaikka olin varautunut siihen että se ylihyppää. Kolmoselle en laukannut tarpeeksi aktiivisesti kaarteessa ja laukka hajosi kohti kolmosta. Nelosta Aapo jäi vähän katsomaan kun se oli ihan kiinni seinässä. Sinne laukan rytmi myös kärsi ja hyppy lähti melko läheltä. Koska hyppäsin warm up-luokkaa, sain valita mitä radalla teen ja päätin hypätä kaikki neljä ekaa estettä uudelleen. Sainkin sitten rytmin paremmin kuntoon ja kerkesin jatkamaan vielä vitosen ja kutosen alkuradan perään.

Radasta jäi kaiken kaikkiaan tosi hyvä fiilis. Aapo haki esteille melko hyvin, vaihtoi laukat ja oli rento. Tästä on hyvä jatkaa sunnuntaina :)

Kirjoittelen huomenna lisää, nyt painun nukkumaan :)

8 kommenttia

 1. Tosi nättiä menoa! Olet tehnyt Aapon kanssa järjettömän hyvää työtä :-)

  Tsemppiä sunnuntaille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erika :) Aapon kanssa kaikki tuntuu niin kivalta ja se oppii todella nopeasti! Toivottavasti huomenna sujuu ;)

   Poista
 2. Tuo on kyllä niin hieno nuori!
  Onks sulla uus kypärä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itseasiassa on :) Ostin sen HIHSistä kisakypäräksi :)

   Poista
 3. Huh kun Aapo on kasvanut ja kehittynyt! Ei yhtään varsamaisen näköinen enää :) Olet kyllä taitava ratsastaja ja ratsuttaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura :) Aapo on niin nopea oppimaan että sen kanssa on kiva tehdä hommia!

   Poista
 4. Voiko warm up radoilla sijoittua

  VastaaPoista