torstai 22. lokakuuta 2015

Testissä Joe Blasco

Nyt vähän erilaista postausta kehiin! Horse Shown myötä pääsin tekemään yhteistyötä meikkibrändi Joe Blascon kanssa ja olin tästä arvatenkin hyvin innoissani! Minulla oli jonkun verran aiempaa kokemusta Blascon meikeistä mutta pieni Blasco-koulutus tuli ihan tarpeeseen kun vierailin Blascon myymälässä Aadan kanssa viime viikolla.


Blascohan on muihin meikkeihin verrattuna hyvin pigmenttipitoinen ja meikkiä ei todellakaan tarvitse levittää iholle kerrallaan paljoa. Tämän ansiosta meikit ovat todella riittoisia, mulla on mm. wanhojen tansseista asti ollut yksi heidän pigmenttipeitevoide ja sitä on edelleen.. Ja kyllä, se on ihan voimissaan!


Myymälässä sain opastusta siitä, millaiset sävyt minulle sopivat ja mitä värejä Blascon kosmetologi-meikkaaja minulle suosittelisi. Sain myös samalla kuulla kunniani siitä, kun minulla ei ole kunnon suteja.. Kyllähän me kaikki tiedämme, että sudit ovat aika suuressa roolissa meikatessa, mutta itse olen sen verran sniidu, etten ole viitsinyt niihin panostaa. Oppien lisäksi sain kasvoilleni päivämeikin joka oli minulle enemmänkin iltameikki :D Itse kun en ole tottunut käyttämään esim. rajauksia ja luomivärejä päivittäisessä meikissä, niin johan oli kasvot erinäköiset kun minulle laitettiin kaikki tip top alusta loppuun! Tästä teen kuitenkin vielä erillisen postauksen joten kuvia saatte vasta sitten :)

Kotona sitten lähdin kokeilemaan kaikkia meikkejä ihan rohkeasti. Tein ekan kerran meikit niin etten kuvannut mitään kuvia, koska halusin ihan rehellisesti vain testailla. Huomasin jo ensimmäisellä kerralla rakastuvani Blascon Red Neutraliser-peitevoiteeseen. Se poisti todella pienen kerroksen avulla jo kaiken punoituksen kasvoiltani. Toinen tuote, johon tykästyin heti alkumetreillä oli Blascon rajausväri sekä siihen mukaan tullut sivellin! Sivellin on muotoiltu juuri sen malliseksi, että rajauksen saa todellakin tehtyä helposti ja siitä tulee ihanan ohut!

Kun olin kokeillut kaikki meikit läpi, olin todella tyytyväinen lopputulokseen. Suurena erona omaan normimeikkiini oli ainakin se, ettei iho ollut niin tukkoisen näköinen. Aiemmin suosimani puuteri on näköjään todella tuhti ja tekee ihosta todella matan ja tunkkaisen. Tällaisiakaan asioita ei vaan huomaa jos ei ole parempaa mihin verrata..

Koska en ole mikään videoiden expertti, päätin ottaa teille ihan vain kuvat havainnollistamaan meikkiprosessiani Blascon meikeillä.


Alkutilanteessa kasvoillani ei ole siis mitään meikkiä. Lisäsin iholleni siis ensin Blascon Youth Activator -voiteen. Tuotteessa on aika voimakas tuoksu, mutta itseäni se ei häiritse, päinvastoin.


Tämän jälkeen levitin kasvoilleni meikkivoiteen nimeltä Lite Olive. Ekaan kuvaan verrattuna iho on tasaisempi mutta punoittaa osittain vielä hieman.


Kun lisäsin Red Neutralizeria hävisi poskiltani ja leuasta punoitus. Samalla lisäsin myös Xtra Lite valoväriä nenäluulle ja otsan t-alueelle. Iho oli tässä vaiheessa jo todella kivan värinen!


Puuteri viimeisteli pohjan kokonaisuuden ja värinä toimi Light. Minulla on sen verran vaalea iho, ettei sävy saa olla liian tumma.


Sitten seurasikin varjostukset ja poskipuna. Varjostuksissa olen vielä todellinen aloittelija ja se tuottaa mulle vielä haasteita, mutta sain nyt kuitenkin jotain aikaan! Varjostukset tein siis lommottamalla posket ja lisäsin tummempaa väriä myös poskiluulle sekä ohimoille.


Seuraavaksi meikkasin luomet. Laitoin pohjalle ensin Sexy Pink-väriä ja päälle Brownie sävyä. Yritin kovasti tehdä Smokey Eye-lookkia.. Kyllä se ehkä jo vähän muistuttaakin sitä, eikö?


Sitten esittelen mun suosikkituotteen! Rajaussuti on ihan mieletön kapistus, sillä saa niin tasaisen rajauksen tuon siveltimen ansiosta. Lisäksi tein itselleni kevyet rajaukset Böascon Brownie sävyn avulla.




Sävy jota laitoin rajauksiin oli nimeltään Midnight Brown eli tumman ruskea. Olen aiemmin aina käyttänyt mustaa mutta tämä oli yllättävän hyvä uusi tuttavuus!


Lopputulos näytti sitten tältä. Mielestäni kiva arkimeikki ja nimenomaan hyvä kisoihin. Lisäksi kisoihin ottaisin vielä mukaan Yellow Touchin, joka antaa kasvoille valoa jos tuntuu että esim. posket punoittavat startin jälkeen :)

Miltäs tuntui tämmöinen postaus? Aika erilainen kuin normaalisti, mutta olipas kivaa vaihtelua kirjoittaa joskus muustakin kuin treeneistä ja kisoista :) Mullahan oli joskus muotiblogi mutta sen pitämisen lopetin jo pari vuotta sitten..

Joe Blascohan on huomenna mukana Ladies Nightissa ja heidän pisteellään on mahdollista kokeilla näitä ihania meikkejä sekä saada vinkkejä niin meikkaamiseen kuin ihonhoitoon :) Kannattaa tulla ehdottomasti paikalle!


*postaus toteutettu yhdessä Helsinki Porsche Horse Shown ja Joe Blascon kanssa*

6 kommenttia

  1. Vau kuinka kaunis olet!

    VastaaPoista
  2. Onkos nää mitenkä kalliita? Mie en oo ikinä meikkaamisen päälle ymmärtäny johtuen varmaan laiskuudestani :D näytti kuitenki suht helpohkolta laittaa arkimeikki näillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinnat liikkuu siinä 20/30e kieppeillä mutta tarkat hinnat saa aika monen nettikaupan sivuilta :) mutta meikit ovat todella riittoisia ja sen vuoksi mielestäni suhteessa edullisia koska kestävät niin kauan!

      Poista
  3. Mun mielestä sulla on tässä hyvä meikki ja varsinkin kulmat on paremmat kuin mitä se meikkaaja sulle silloin teki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itse ihan surkea mun kulmien kanssa joten tosi kiva kuulla :) Noilla Blascon tuotteilla niitä on ollut nyt helpompi työstää onneksi!

      Poista