tiistai 13. lokakuuta 2015

Ketä sinä odotat? Arvonta!

Monissa blogeissa onkin jo arvottu lippuja Hihsiin ja myös minä saan ilahduttaa yhtä onnekasta kahdella lipulla PERJANTAI päivänäytökseen. 

Kaikilla meillä on oma susikkimme kun lähdetään miettimään Hihsiin saapuvia ratsukoita. Haluaisinkin nyt kuulla teidän suosikkejanne ja tietenkin perusteluja niille! Eli nimeä oma ulkomaalainen suosikkiratsastajasi (ja hevonen jos niin haluat) ja perustele valintasi :) Muista ilmoittaa myös sähköpostiosoitteesi jotta saan voittajaan yhteyden!

KÜHNER, Max
BRUYNSEELS, Niels
PATTEET, Gudrun 
LOPEZ, Rene
SCHOU, Andreas 
KLETTENBERG, Gunnar
BILLOT, Mathieu 
DELAVEAU, Patrice
STAUT, Kevin
DEUSSER, Daniel
DREHER, Hans-Dieter
EHNING, Marcus
STEVENS, Mario
STÜHLMEYER, Patrick
WEISHAUPT, Philipp 
CLEE, Joe
MENDOZA, Jessica
WHITAKER, Michael
BREEN, Shane
TWOMEY, Billy
DE LUCA, Lorenzo 
MONETA, Luca Maria
VAN ASTEN, Leopold 
VAN DE POL, Henk
VRIELING, Jur
GULLIKSEN, Geir 
BELEKHOV, Alexandr
BELETSKIY, Vladimir 
ALVAREZ AZNAR, Eduardo
BARYARD-JOHNSSON, Malin
FREDRICSON, Peder
PERSSON, Helena
DUGUET, Romain
ESTERMANN, Paul
FUCHS, Martin
GUERDAT, Steve 
DEMIRSOY, Derin

Oma suosikkini ovat ehdottomasti 

Steve Guerdat

Tän kaverin rauhallisuutta ja olemusta hypyissä ei voi kun ihailla.

Shane Breen

Ihan huippu aikaratsastaja, tekee kaiken niin ajatuksella ja säästää tärkeitä sekunteja monessa paikassa todella taitavasti. Tässä alla aika hyvä video aikaluokasta!Malin Baryard

Monen esikuva ja idoli. Uskomaton nainen ja todella taitava ratsastaja. Muhun vaikutuksen tekee joka kerta se kylmäpäisyys mikä hänestä huokuu ennen ratoja. Täysi keskittyminen ja intensiivisyys radan alusta loppuun, ihan sama mitä tapahtuu.


Suomalaisista eniten odotan näkeväni Mikko Mäentaustan ratoja. Hän on tehnyt hienoja tuloksia tällä kaudella ja on kiinnostavaa nähdä se kehitys, mikä ammattilaisessa voi tapahtua näinkin lyhyessä ajassa!

Jätä siis kommentti ja oma sähköpostiosoitteesi. Arvonta päättyy torstaina 15.10 klo 21.00 ja voittaja julkistetaan pikimiten sen jälkeen täällä blogissa!


*tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Helsinki International Porsche Horse Shown kanssa*

50 kommenttia

 1. Marcus Ehning! Hänen ratsastusta jaksais katsoa loputtomiin, niin siistiä ja pieni eleistä ja hevonen toimii :)

  jjennipeltolaa@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mun täytyy nyt tunnustaa, että en ole seurannut kauheasti ulkomaalaisia ratsastajia. (Mitä tossa listassa on) Joten siltäkin kannalta ois kiva päästä katsomaan heidän ratsastustaan ;) Mutta jos nyt joku pitää sanoa niin se vois olla Malin. Muistan, kun joskus nuorempana satuin näkemään jonkun hänen radoistaan ja olin ihan kauhuissaan, kun häneltä tippui jalustimet jalasta, mutta silti hän veteli esteistä puhtaasti yli!

  Espada@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Itse olen senverra maalainen, että en osaa nimetä ketään ulkomaista ratsastajaa, mutta eniten kiinnostaisi tuo Amateur Tour finaali. Yleensä ihaillu sitä miten hienoa ratsastusta suomalaisilta amatööreiltä löytyy :)

  eveliina_12@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Olen seurannut kansainvälisen tason ratsastajia hyvin vähän muuten kuin suomalaisten osalta. Siksi suosikkia on vaikea nimetä, mutta ensimmäisenä mieleeni tuli Malin Baryard-Johnsson: Näin varmaan telkkarista lähetyksen estekilpailuista, kun hän muistaakseni meinasi pudota hevosensa selästä yhdellä esteellä, onnistui saamaan itsensä satulaan tasapainoon muttei jalustimia jalkaan ja hyppäsi sitten loppuradan valtavia esteitä ilman jalustimia. Moinen vaatii kyllä taitoa ja tasapainoa, ja luulen, että vastaavassa tilanteessa moni olisi joko luovuttanut suosiolla tai ainakin ollut suuremmissa ongelmissa kuin Malin tuolloin. Jo pelkästään sellaisen tasapainon kehittämisessä on meille muille tavoitetta kerrakseen :)

  suvililjanet(a)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Patrice Delaveau. Näin miehen joskus hyppäävän (en muista oliko lähetys tv:stä vai oliko hän HIHS:issä) Orient Expressillä ja se teki vaikutuksen. Mikä pari, vauuu! Patrice on ollut vuosia mun lemppari, varmaan 4-5 vuotta oon miestä seurannut ja fanittanut :D Scott Brash on toinen mun lemppari, harmillisesti ei ole hyppäämässä tänä vuonna HIHS:issä. Siinä on aivan järkyttävän taitava ja kylmäpäinen mies jonka ratsastusta on aina suuri ilo seurata! Ja tietysti Scottin Hello Sanctos on jotain aivan kaikkien adjektiivien ulkopuolelle ampuvaa upeutta. Kyllä sitä menoa aina ihastuksesta huokaillen seuraa :')
  levalantalli@gmail.com

  VastaaPoista
 6. GULLIKSEN, Geir: Eteläisen naapurimme eleetön ihmemies, hän ja Favoritas pukkikone ovat ikuisesti syöpyneet verkkokalvoilleni vuosien takaa. Ottaa riskejä radoilla, mutta näyttää kylmäpäiselle vaikka alla tapahtuisi mitä ja vauhti olisi hurja.
  lpuronen@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Marcus Ehning, aina eleetöntä tehokasta ratsastusta ja istunta niin lähellä ideaalista kuin voin kuvitella, Jessica Mendoza, uusi yllättäjä aivan kärkikahinoihinkin ja showmies Vladimir Beletskiy, joka ainakin Tallinnassa nostatti tunnelmaa katsomossa.
  gabriella@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Näistä ehkä Steve ja Malin, jonka hyviä treenivideoita olen katsonut youtubesta. Harmi ettei Luciana tai pius ole tulossa. Luciana olisi mahtavaa nähdä livenä erityisesti winnig moodilla, koska heidän loistavasta yhteistyöstä menee melkein kananlihalle:D
  emmi.i.rasanen@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Malin Baryard-Johnsson, mielettömän taitava ja määrätietoinen ratsastaja, joka tekee aina radalla kaikkensa! Myös Mikko Mäentaustan näkemistä odotan innolla, sillä olen kuluneen vuoden aikana käynyt hänen valmennuksissaan.
  julia.vastamaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Mä tykästyin Peder Fredricsoniin Ruotsin TV:Ssä esitetyn Ryttareliten sarjan kautta. Ihana pari vaimonsa Lisenin kanssa, jalat maassa, rauhallinen perheen isä, todellinen hevosmies. johannaoliveira@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Mun suosikki on myös Malin Baryard, ja just tuon jo kylmäpäisyyden ja keskittyneisyyden vuoksi. Muistan myös sen kerran kun hyppäsi ilman jalustinta ja taisi vieläpä sijoittua tosi hyvin :D anna.hasto@live.com

  VastaaPoista
 12. Itsekkään en kauhean paljon ole ulkomaalaisia ratsastajia seurannut mutta pidän malinista!tosi taitava ratsastamaan. Olisi hienoa päästä katsomaan!
  janina.vuorenmaa@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 13. Vladimir Beletskiy saa täältäkin äänen. Showmiehiä kaivataan aina ja jos Suomessa saa samlla tavalla yleisön mukaan kuin Tallinnassa, niin hienoa. Jos tullaan esiintymään, niin täytyy siitä myös osata nauttia. :)
  Lehtitia (at) gmail.com

  VastaaPoista
 14. Steve Guerdat yks lemppareista ulkomaalaisista ratsastajista, ratsastus on siistiä ja saa sen näyttämään niin helpolta. Ei voi muutakun itse ihailla. On myös tosi rauhallinen ratsastaja ja reilu hevostaan kohtaan.
  sonjamaria@outlook.com

  VastaaPoista
 15. Malin Baryard-Johnsson ! Joskus pienenä luin hänen palstaansa Hevoshullusta ja siitä lähtien hän on ollut yksi suosikkiratsastajistani - onhan hän aivan ihana persoona ja taitava ratsastaja :)

  heidi.fontell@hotmail.fi

  VastaaPoista
 16. UU miten mä toivon, että mulla kävis tuuri! Voisko tän mun vastauksen jotenkin rypistää ja laittaa nuppineulan niin kuin vanhanaikaisiin arvontoihin :)

  Suosikkini on ehdottomasti FREDRICSON, Peder. Peder on kenttäratsastajasta esteratsastajaksi vaihtanut ruotsalainen monitaituri. Hänellä on uskomaton kyky nähdä nopeat aikaratsastuslinjat, hänellä on erittäin hiljainen istunta ja ratsastuksessa on rytmiä. Hän on pitkä, mutta hyvin eleetön. Peder tuo Helsinkiin ensi vuoden Rion olympialaistoivonsa Allanin eli All In -hevosen. Haluan analysoida miksi hän uskoo tuohon hevoseen enemmän kuin muihin.

  VastaaPoista
 17. Martin Fuchs, seurannu oon vaan netin kautta, olis mahtavaa nähdä hänen ratsastusta livenä!!!

  VastaaPoista
 18. Vladimir Beletskiy ehdottomasti! Hienosti ratsastaa ja hauska tyyppi :) aino.ijas999@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Täytyy yhtyä Erikan valintaan, eli ainakin Steve Guerdat kuuluu suosikeihin. Ratsastaa hyvin ja näyttää niin helpolta. Lisäksi Las Vegasissa kyllä osoitti taitonsa :) Malin Baryardkin on yksi suosikeistani, Malinkin on tosi taitava ratsastaja, ja määrätietoinen. Mielestäni sopi niin hyvin silloin Butterfly Flipin kanssa :)

  Olisikin mahtavaa päästä hihsiin, kun en ole koskaan ollut siellä. On varmaan aika toisenlaista nähdä paikan päällä kaikki ratsukot yms. :)

  liljaem@outlook.com

  VastaaPoista
 20. Steve Guerdat ja Michael Whitaker- kun olin pieni, seinäni olivat ihan täynnä vanhoja julisteita Miltonista ja Johnista, katsoin varmaan joka päivä jotakin Youtube-klippejä, ja minusta hän on vaan niin jäätävän taitava :)
  Steve Guerdat puolestaan on kuin jäämies, ilmekään ei värähdä vaikka sattuisi mitä. Esimerkki ja idoli varmasti tuhansille ja taas tuhansille ratsastajille!

  siiri.jaaskelainen@wippies.fi

  VastaaPoista
 21. Ja täytyy kyllä lisätä vielä, että mikäli Hockus selostaa, niin se on kyllä piste i:n päälle. Aivan mahtava ja hirveän hauska, häntä olisi kiva päästä jututtamaan!

  VastaaPoista
 22. Steve Guerdat ja Malin ovat lemppareita vaikka vähän olikin vaikeuksia valita niin monesta hyvästä ja mielenkiintoisesta!

  norrja@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Steve querdat on kyllä sellanen ketä mä odotan! Koskaan ei petä ja hienoa ratsastusta!:) jousmaki.rebekka@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 25. Odotan eniten Malin Baryaedin näkemistä, koska se on vaan niin hyvä ratsastamaan.
  aino.saukko@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Marcus Ehning on ehdoton suosikkini.

  tabaluga013@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Martin Fuchs. Oon seurannu jo aika kauan juulin takia joten tää on aina pakko nähä hihsissä!

  oona.loimulahti@gmail.con

  VastaaPoista
 28. Olen samaa mieltä kanssasi;

  Malin Baryard-Johansson on uskomattoman taitava. Hänen uraansa olen seurannut puoli elämää ja parhaiten mieleen ovat jääneet upeat suoritukset Flippanin kanssa. Muistan myös ihailleeni hänen kylmäpäisyyttään hypätä World Cupia kuudennella raskauskuulla. Hän on mahtava ratsastaja ja esikuva siksi, että tietää olevansa hyvä, mutta se ei ole mennyt hänellä päähän. Olisi ihan superia päästä katsomaan hänen suoritustaan livenä niin monen vuoden jälkeen. saara.hirvonen1 [at] gmail.com

  VastaaPoista
 29. Malin Baryard-Johnsson saa täältäkin äänen, vaikka en ole seuraillut kauheasti ulkomaalaisia. Tämä nainen kumminkin on ihan huippu ja toimii hevosen kanssa niin hyvin yhteen! :)

  jo_sipila@yahoo.fi

  VastaaPoista
 30. Michael Whitaker - legenda :) merilainenmari@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Kevin Stout, raketin lailla noussut tietoisuuteen.
  toikka.tarja@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Steve Guerdat, tosi siistiä ja rauhallista ratsastusta :) Kauheesti en oo ulkomaalaisia päässyt seuraamaan joten olis tosi hienoa päästä kaverin kanssa tonne :)
  texi98love@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Steve Guerdat, ratsastaa niin siististi ja on mukavaa katsottavaa.
  ulla.ruottinen@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Michael Whitaker olisi mukava nähdä livenä. Pikkutyttönä fanitin kovasti isoveljeä ja Miltonia. :)

  -hanna.rahikainen@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Malin Baryard saa minunkin äänen! Olin jo pienenä tyttönä hänen faninsa. Muistan kuinka ihailin häntä kun olimme aikoinaan perheen kanssa katsomassa maailmancupin finaalia Göteborgissa ja kuinka hienoa oli, että kaikkien tuntema H&M sponsoroi häntä! Uskomatonta että hän voi edelleenkin olla huipulla! :)

  iida.willstrom@netti.fi

  VastaaPoista
 36. Malin saa äänen täältäkin. Suurin osa listalta oli tuntemattomia, mutta Malinia seuranneena pidän hänen ratsastuksestaan. :)

  abc12382@windowslive.com

  VastaaPoista
 37. Malin Baryard-Johnsson, ehdottomasti. Pienestä heppatytöstä asti olen naista ihaillut :)
  anevko@utu.fi

  VastaaPoista
 38. Oma lemppari on varmaankin Shane Breen. Ihanan rauhallista menoa, mutta silti huippuhyvä aikaluokissa. Pienet tiet, mutta saa tuotua hevosen aina hyvin esteelle.

  janette.taskinen@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Daniel Deusser

  Eniten toki odotan suomalaisia :)

  Maria.aalto(a)elisanet.fi

  VastaaPoista
 40. Malin Baryard-Johnsson; huippu nainen! maria.anttila@mariantalli.net

  VastaaPoista
 41. Malin Bayard - tottakai!!! Mutta perjantain päivänäytöksessä kiinnostaisi kaikista eniten päästä kannustamaan Amateur Tourin lahjakkaita suomalaisia ratsukkoja!

  - trisse@gmail.com -

  VastaaPoista
 42. Malin Baryard-Johnsson. Upea, seesteinen, taitava nainen. riikkatuhkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Pakko myöntää etten ole kamalasti seurannut esteratsastuksen maailman huippuja. Aina kun on kysytty heppaidolia, en ole osannut vastata. Minun idolini on ollut aina äitini, joka jaksaa uskomattomalla voimalla punnertaa läpi vaikeuksien ja olla aina silti iloinen. Äitini puhuikin että olisi kiva päästä kisoja katsomaan (ihan niitä naapurin kansallisia) ja nyt pistän sormet ja varpaat ristiin että päästään katsomaan perjantaina suomen- ja maailman kärkeä! :)

  decnestys@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Tein 'virheen' ja kärryttelin rattailla tytön katsomaan heppoja. 😀Nyt olen osa täyttä heppaelämää. Ulkomaisista ratsastajista emme osaa valikoida. Kaikilla on taito ja rauha hyppysissä. Olisipa ihanaa nähdä ne livenä. Varsinkin kun oma sai juuri yllättäen varsan ja kisat että treenit jäi tauolle.
  miia.ruohola@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Tein 'virheen' ja kärryttelin rattailla tytön katsomaan heppoja. 😀Nyt olen osa täyttä heppaelämää. Ulkomaisista ratsastajista emme osaa valikoida. Kaikilla on taito ja rauha hyppysissä. Olisipa ihanaa nähdä ne livenä. Varsinkin kun oma sai juuri yllättäen varsan ja kisat että treenit jäi tauolle.
  miia.ruohola@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Tein 'virheen' ja kärryttelin rattailla tytön katsomaan heppoja. 😀Nyt olen osa täyttä heppaelämää. Ulkomaisista ratsastajista emme osaa valikoida. Kaikilla on taito ja rauha hyppysissä. Olisipa ihanaa nähdä ne livenä. Varsinkin kun oma sai juuri yllättäen varsan ja kisat että treenit jäi tauolle.
  miia.ruohola@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Itse odotan eniten Martin Fuchs:in näkemistä. Tätä ratsastajaa tuli aluksi seurattua ikäänkuin Kontion sivussa, mutta juttu muuttui vuosi sitten juurikin HIHS:issä. Pääsin näkemään tämän taitavan ratsastajan livenä, sekä hevosen selässä, että ihan vieressä seisten. Meillä oli ihana tilaisuus päästä hänen kanssaan kuvaan ja saada nimmari. Martin vaikutti todella mukavalta ja olisi ihanaa päästä näkemään hänet ja monet muut taitavat ratsastajat uudestaan.

  nelli.korelin@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Malin Baryard-Johnsson, koska aina Hevoshullusta luin hänen palstaansa ja seurasin Malinin hienoja ratsastuksia telkkarista ja ois tosi makeeta nähdä livenä!:)

  VastaaPoista
 49. Okei luetunymmärtäminen päättymisajasta 10+ ja sähköpostikin jäi pois XD

  VastaaPoista
 50. Itse odotan juurikin Steven ja Malinin näkemistä! Ehkä suurin syy on molempien äärettömän taitava ratsastus ja voiton tahto. Tottakai kaikki kilpailijat niin este- kuin kouluratsastuksessakin ovat suuri ilo silmälle! ☺️
  Nesku.97@hotmail.com

  VastaaPoista