keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Aapo Nissalassa feat Miro

Halusin jälleen ikuistaa Aapon kuviin Miron avulla. Viimeisestä kuvaussessiosta on taas vierähtänyt aikaa ja vaikka mulla Aaposta kuvia onkin, niin olen ajatellut puolen vuoden välein kuvauttaa Aapon aina Mirolla.

1

2

Viime postauksessa kerroin kuinka pidin Niken kurssin jälkeen esteet pieninä ja tehtävät helppoina. Miro tuli ensin ikuistamaan Aapon hyppyjä jonka jälkeen menimme vielä poseeraamaan tallin kartanon pihaan.

3

4

Hypyissä Aapo toimi hienosti ja oli jälleen edellistä viikonloppua paremmin jalan edessä. Se oli todella innokkaan oloinen ja sain jopa hieman pitää sitä kohti estettä :) Hyppäsin alkuun vain pientä ristikkoa ravista ja tein saman vielä laukassa muutaman rennon ravihypyn jälkeen. Tämän jälkeen hyppäsin porttia pari kertaa oikealta ja koska se sujui niin hyvin annoin Aapolle hengöhdystauon. Tämän jälkeen hyppäsin lankun toiseen suuntaan ja jatkoin 5 askeleen linjan okserille. Aapo teki tosi hienosti ja jatkoin samaan syssyyn vielä verkkaristikolle joka oli muutettu pystyksi. Koska rundi oli hyvä, annoin Aapon taas kävellä. Esteitä nostettiin hieman ja tein saman uudestaan. Rundi oli taas tosi sujuva ja annoin Aapolle taas pitkät ohjat. Tulin vielä kerran ja jostain syystä Aapo keksi tällä kertaa mennä ohi okserista! En tiedä näkikö se metsässä jotain vai oliko se vaan "tuhma" mutta komensin sitä hieman ja tulin uudestaan. Tällä kertaa se meni kiltisti yli. Tein vielä yhden rundin jotta saisin sujuvan radan alusta loppuun ja nyt Aapo teki hienosti kaiken jälleen :)

Sitten pienen loppuhölkän jälkeen lähdetiinkin poseeraushommiin! Poseerauskuvat tulivat jo osittain omassa postauksessa, nyt saatte nauttia ratsastuskuvista. Kertokaa ihmeessä taas omat suosikkikuvanne :)

5

6

7

8

9

10

11

12

Kaikki kuvat c. Miro Kalliola

5 kommenttia

 1. Näitä Miron kuvia on kyllä ilo katsoa :) En tiedä kuinka paljon hän on kuvannut aiemmin hevosurheilua, mutta kuvista paistaa positiivisella tavalla läpi se, että ne eivät ole perinteisiä hevosvalokuvaajan ottamia hevosvalokuvia. Kuvakulmat ja kuvien ajoitus eivät välttämättä tuo otollisimmalla tavalla esiin hevosen liikerataa, mutta ne kertovat hiukan dokumentoivalla otteella fiilistä koko ratsastuskerrasta, mikä näyttää omaan silmään todella raikkaalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Aivan huikeita ''ei niin perinteisiä'' kuvia! :)

   Poista
  2. Puit hienosti sanoiksi sen mitä juuri itsekin olen miettinyt :) Miro ei ole mitenkään hirveästi kuvannut hevosia mutta uskon että jatkossa hän tulee pääsemään hevoskuvien pariin enemmän kuin osaakaan arvata :) Itse tykkään kyllä hirveästi myös noista ei niin tyypillisistä kuvista - kivaa vaihtelua :)

   Poista